Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021

Συνάντηση στη Σαντορίνη με φόντο τη συνεργασία ΑΟ Θήρας - Reale Mutua Fenera Chieri ’76

Συντάκτης: ΔΚ
Οι βάσεις για μια σοβαρή και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ της ιταλικής Reale Mutua Fenera Chieri ’76 και του  ΑΟ Θήρας, μπήκαν πριν από λίγες εβδομάδες στη Σαντορίνη, με αφορμή τη συνάντηση αντιπροσωπείας του ΑΟ Θήρας με τον αθλητικό διευθυντή της ιταλικής ομάδας, Μαξ Γκάλο, σε ξενοδοχείο του νησιού.

Ο  Γιώργος Παπαγιάννης, μέλους του διοικητικού συμβουλίου του ΑΟ Θήρας μαζί με τον προπονητή μας, Κώστα Παπαδόπουλο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν με τον κ. Γκάλο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά, τόσο τους ανθρώπους του συλλόγου, όσο και το νησί, το οποίο επισκέπτεται πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια.

Οι τρεις άνδρες κατά τη διάρκεια της συνάντησης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε χαλαρό κλίμα για το βόλεϊ, αλλά και για το ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων. Το όνομα εξάλλου του καταξιωμένου Έλληνα τεχνικού του ΑΟ Θήρας, από την παλιότερη επιτυχημένη του θητεία σε ιταλικές ομάδες αλλά και τη συνεργασία του σε ομοσπονδιακό επίπεδο, είναι πολύ γνωστό στο ιταλικό βόλεϊ και το έργο του χαίρει του απόλυτου σεβασμού και εκτίμησης των ανθρώπων του αθλήματος
«Με τον κ. Γκάλο γνωριζόμαστε χρόνια και ξέρω πόσο αγαπάει τη Σαντορίνη. Συζητήσαμε για θέματα του βόλεϊ, ανταλλάξαμε ιδέες, προκειμένου να αρχίσει κάποιου είδους συνεργασία της και του ΑΟ Θήρας, με κοινές δράσεις και από κοινού συμμετοχές σε τουρνουά. Κάτι που ασφαλώς μας γεμίζει χαρά, αφού βλέπουμε ότι οι δύο ομάδες έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά, με σημαντικότερα όλων ότι η Reale Mutua Fenera Chieri ’76 θεωρείται δίκαια από τις πιο υγιείς και ανερχόμενες δυνάμεις του ιταλικού βόλεϊ, όπως άλλωστε είναι και ο ΑΟ Θήρας" δήλωσε λίγο μετά την συνάντηση ο τεχνικός, Κώστας Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, εξέφρασε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ιταλικού συλλόγου την ικανοποίησή του για αυτή την πολύτιμη ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων, τονίζοντας ότι εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο πιθανών μορφιών συνεργασίας με το σύλλογο της Θήρας:  «Γνωρίζω την πραγματικότητα της Σαντορίνης εδώ και πολλά χρόνια. Αυτή η συνάντηση ήταν μια πολύ ωραία ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών. Ο ΑΟ Θήρας είναι μια μικρή, αλλά καλά οργανωμένη πραγματικότητα που κάνει σημαντικά βήματα μπροστά" υπογράμμισε ικανοποιημένος ο κ. Γκάλο  υπογραμμίζοντας ότι "μελετάμε πιθανές μορφές συνεργασίας, διοργανώνοντας για παράδειγμα τουρνουά και άλλες πρωτοβουλίες, ώστε οι ομάδες να μπορούν να τεστάρουν τις δυνάμεις τους". 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
DEYATH
Denaxa
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Συνεχίζεται η ενίσχυση του Α.Ο. Θήρας
Έφτασε η ώρα των πρώτων φιλικών για τον Α.Ο. Θήρας
Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Α.Ο. Θήρας για το «Theros Wave Bar» στην Βλυχάδα
Α.Ο. Θήρας : Με συμμετοχή ομάδων του εξωτερικού τα “Νομίκεια”, θα αποκτηθεί και 4η ξένη αθλήτρια!
Γ΄ Εθνική : 23 Σεπτεμβρίου η κλήρωση, 3 Οκτωβρίου η σέντρα
Συντονιστείτε σήμερα στους 106,4 - Η αντίστροφη μέτρηση για τα Νομίκεια 2021 (30-9/2/10) άρχισε!
Ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες του Α.Ο. Θήρας 1-10/9 Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 18.00 - 20.00
Με Μίτροβιτς το «welcome drink» της διοίκησης του Α.Ο. Θήρας στην ομάδα
Εξαιρετική Σάκκαρη, στους 4 του US Open
Άρχισαν οι εγγραφές στις ακαδημίες της ΑΕ Σαντορίνης
Ξεκινούν οι εγγραφές στο Dappos Sunday League
Α.Σ. Σαντορίνης 2020 : Δείγμα θετικό στο φιλικό με το Γιούχτα
A.E. Σαντορίνης : Παρέμεινε και η Ρεντζεπέρη
Α.Σ. Σαντορίνης 2020 : Νέα ενίσχυση με Συρεγγέλα
"Σαντορινιά¨και τη νέα χρονιά η Αξιοπούλου
Hondos_210915
Αιμοδοσία Οκτωβρίου
Λιγνός_νέα
© 2021 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.