Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σαντορίνη 2020 - Ρόδος σήμερα στη Νάξο (28/4, 14:00, live radio)

Επιστροφή στη Νάξο για την ομάδα της Σαντορίνης, όπου μετά την ήττα από την Επισκοπή το Σάββατο υποδέχεται τη Ρόδο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου.


Η ομάδα του νησιού μας έχει δύσκολη αποστολή καθώς τα “ελάφια” είναι η μοναδική αήττητη ομάδα και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς.


Η Σαντορίνη μετά από 7 αγώνες έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς, ενώ στην έδρα της στα 3 παιχνίδια που έχει δώσει έχει μια νίκη και δύο ισοπαλίες χωρίς να έχει δεχθεί μάλιστα τέρμα.


Ο Νίκος Παντέλης για το σημερινό αγώνα έχει στη διάθεση του τους εξής ποδοσφαιριστές :

Ανδριόλας, Κωστόπουλος, Ερρίκος, Παπαζαχαρίας, Παπατζίκος, Σκαθαρούδης, Σιμιτσής, Γιουκούδης, Μπουντόπουλος, Μηνάς, Μπιρμπίλη, Δερμιτζάκης, Καράμπελας, Πουρναράς, Ιβανίδης, Λάμπρου, Παντίδος, Ντινιωτάκης, Πολύζος, Μαλάι, Κανούλας, Κουρέλλας. 

Την αποστολή στη Νάξο θα συνοδεύσει ο Γιάννης Φουστέρης. 


H προαναγγελία της αγωνιστικής από την επίσημη ιστοσελίδα της Football League :

Επικίνδυνες εξόδους επιφυλάσσει η Μεγάλη Τετάρτη για τους πρωτοπόρους και των δύο ομίλων της Football League, ενώ και η Μεγάλη Πέμπτη έχει δύο ενδιαφέροντες αγώνες ανάμεσα σε ιστορικές ομάδες.


Η έξοδος των ομάδων της Ρόδου


Αφού πάτησε την κορυφή και είναι πλέον η μοναδική ομάδα χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, η Ρόδος υπερασπίζεται και την πρώτη θέση και το αήττητο στη Νάξο. Εκεί αντιμετωπίζει τη νεοφώτιστη στα επαγγελματικά πρωταθλήματα Σαντορίνη 2020. Η ομάδα του Νίκου Παντελή έχει δώσει τρια παιχνίδια στη Νάξο, που αποτελεί έδρα της, έχει πετύχει ένα γκολ και δεν έχει δεχτεί κανένα.


Η άλλη ομάδα της Ρόδου, που είναι επίσης στους 13 βαθμούς, ο Ιάλυσος, βρίσκεται στη Σκάλα Λακωνίας, όπου τον περιμένει ο Αστέρας Βλαχιώτη. Και ο Αστέρας καινούρια ομάδα στην κατηγορία, ξεκίνησε καλά στην έδρα του, μέχρι που ηττήθηκε από την Καλλιθέα. Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα έχει να κάνει νίκη από την πρεμιέρα.


Με τον Ασπρόπυργο να παραμένει σε υγειονομική καραντίνα και το παιχνίδι του στην Επισκοπή να μην διεξάγεται, άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου γίνονται τη Μεγάλη Πέμπτη.


Η Καλαμάτα μετά την πρώτη της ήττα και τα πρώτα γκολ που δέχτηκε, υποδέχεται το Αιγάλεω, σε ένα αγώνα, που φέρνει στις μνήμες τις ιστορικές γεμάτες ένταση συναντήσεις πριν από 30 χρόνια στην Γ’ Εθνική.

Πέρσι στην πρεμιέρα η Καλαμάτα νίκησε στην πρεμιέρα 2-0 (29′ σουτ Βουκμίροβιτς, 90′ κεφαλιά Καζβιρόπουλος) μέσα στο Αιγάλεω, αλλά στις 4 Ιανουαρίου 2020 το Αιγάλεω ήταν αυτό που νίκησε στην Καλαμάτα 1-0 (5′ φάουλ Τσιλιγγίρης).


Πολύ σημαντικό είναι και το παιχνίδι του Βόλου, καθώς η Νίκη έχει μείνει πολύ πίσω. Υποδέχεται την Καλλιθέα, με στόχο την πρώτη νίκη της. Οι δύο ομάδες έχουν να παίξουν από το 2013, με τη Νίκη Βόλου να νικά για τρίτη φορά στη σειρά στην έδρα της την Καλλιθέα. Μάλιστα και στα έξι τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους κερδίζει ο γηπεδούχος. Η Καλλιθέα νίκησε για τελευταία φορά στην έδρα της Νίκης στις 27 Σεπτεμβρίου 1997, πρεμιέρα της Β’ Εθνικής τότε με 3-1 (65′ πέναλτι Παφλιάς – 1′ σουτ, 90′ σουτ Παπαδημητρίου, 37′ κεφαλιά Κιούρκος).


Το σημερινό πρόγραμμα :


Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "FOOTBALL LEAGUE Πρόγραμμα Football League 8η Αγωνιστική Νότιος Όμιλος ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ Τετάρτη 28/4 15:00 ΙΑΛΥΣΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Τετάρτη 28/4 14:00 ΠΑΕΡΟΔΟΣ ΡΟΔΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ EPT SPORTS Πέμπτη 29/4 15:00 ΑΙΓΑΛΕΩ NIKH ΒΟΛΟΥ Πέμπτη 29/4 15:00 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ @SL2FL.gr @sl2fl_gr @SI2FI sitewize"

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία του α’ αγώνα των πλέι οφ, εκφράζει η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας
Ματσάρα τριών παρατάσεων και… έρχονται πλέι οφ στη «Dappos Basketball League»
Στη Βούλα ξεκινάει σήμερα ο Α.Ο. Θήρας τη μάχη της πρόκρισης στα ημιτελικά της Volleyleague γυναικών
Μία νίκη και μία ήττα για τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας στη Νάξο
Την 4η θέση με συνολικά 44 βαθμούς στην κανονική διάρκεια της Volleyleague γυναικών κατέλαβε ο Α.Ο. Θήρας
Η Στέλλα Χριστοδούλου βραβεύτηκε από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό
Με το εκτός έδρας ντέρμπι αυτή την ώρα στου Ρέντη ολοκληρώνεται για τον Α.Ο. Θήρας η κανονική διάρκεια της Volleyleague γυναικών
Με μια επιβλητική εμφάνιση και το εμφατικό 3-0 επί της ΑΕΚ, ο Α.Ο. Θήρας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Σαντορίνη
“Σφραγίζουν” αρκετές θέσεις στην προτελευταία… στροφή της “Dappos Basketball League”
Έτοιμος ο Α.Ο. Θήρας για το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος στο νησί, έναντι της ΑΕΚ
Τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, Τάσο Μπακασέτα ευχαριστεί ο αναπλ. Υπ. Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης
«Κορυφή» χωρίς κόπο για Ballerz, άλμα πλέι οφ για 98ers, σημαντικές νίκες για Wolves και Nuggets!
Την Α.Ε.Κ. αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο 16 Μαρτίου στις 19.00 στην έδρα του ο Α.Ο. Θήρας
3 νίκες και μία ήττα για τις νεαρές αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας 
Τελικός…Νο1 για τους Ballerz και ο νυν υπέρ πάντων αγών για 98ers και KaMinSoon
Hondos_KE
apolimantiki
ΔΕΥΑΘ 29/6
Volcano TV
© 2024 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.