Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αντρέας Πατηνιώτης: Είμαστε πολύ υπερήφανοι που κρατάμε ψηλά το βόλεϊ στις Κυκλάδες

Η φετινή χρονιά, είναι η δυσκολότερη που έχει αντιμετωπίσει ο Α.Ο. Θήρας στην σύντομη (ούτε δέκα χρονών ακόμη) ιστορία του.
Οι ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας, σε συνδυασμό με κάποιες μυωπικές αποφάσεις, αλλά και αγωνιστικές ατυχίες, έβαλαν τον σύλλογο σε δοκιμασία- οικονομική, αγωνιστική, ψυχολογική. Όμως, δεν το έβαλε κάτω, και επιδεικνύοντας θέληση και αποφασιστικότητα έκανε την υπέρβαση, κράτησε σε μάχιμο επίπεδο τον κορμό της ομάδας, και οι προσπάθειες διοίκησης, αθλητριών, τεχνικού επιτελείου απέδωσαν καρπούς: Η ομάδα παρά τις ελλείψεις προπονήσεων έχει βρει τον αγωνιστικό της ρυθμό, παίζει ωραίο βόλεϊ, απέκλεισε δύο μεγάλους, ιστορικούς αντίπαλους, και βρίσκεται πλέον μπροστά στην πρόκληση του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι σε μία τρίτη μεγάλη και ιστορική ομάδα. Απέδειξε λοιπόν ήδη στην πράξη ότι #ΚΟΙΤΑΕΙ ΨΗΛΑ, και μένει ακόμη μόνο ένα τελευταίο, μεγάλο ματς για να φανεί το πόσο ψηλά. Ευχή όλων μας είναι ο πρώτος σπουδαίος τίτλος για το γυναικείο βόλεϊ, να έλθει στην Σαντορίνη, και τις Κυκλάδες.

Μυστικό της επιτυχίας; Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Αντρέας Πατινιώτης, μας αποκαλύπτει ότι δεν υπάρχει κανένα μυστικό. Μόνο θέληση, σκληρή δουλειά, και όραμα. Να τί μας είπε για τον ημιτελικό, όπου ο Α.Ο Θήρας απέκλεισε τον Παναθηναϊκό Α.Ο. με 3-2 σετ μετά από ένα σπουδαίο αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες:

"Παίξαμε βόλεϊ υψηλού επιπέδου και οι δύο ομάδες . Και οι δύο ομάδες κάνανε εκπληκτική εμφάνιση στο τέλος όμως εμείς καταφέραμε για ακόμη μία φορά να προκριθούμε στον τελικό.
Είμαστε πολύ υπερήφανοι που κρατάμε ψηλά το βόλεϊ στις Κυκλάδες. Στη Σαντορίνη έχουμε αποδείξει ότι δεν είμαστε μόνο πρωταθλητές στον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα, αλλά και στον αθλητισμό, όπου καλλιεργούμε την ευγενή άμιλλα στα παιδιά, προάγουμε τα αθλητικά ιδεώδη και διεκδικούμε μεγάλους τίτλους"
.

Θα ήθελε λοιπόν τον τίτλο στην Σαντορίνη ο Α.Ο Θήρας (και ποιός δεν θα τον ήθελε;). Πιο πολύ από αυτό όμως, θέλει να ξαναδεί τον ασύγκριτο κόσμο του και πάλι στις εξέδρες του κλειστού, γιατί αυτός ο κόσμος είναι η ψυχή της ομάδας, και ακόμη και σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο συμπαραστέκεται με κάθε δυνατό τρόπο. Και, πιο πολύ από όλα, θέλει να ξαναδεί τα μικρά παιδιά των ακαδημιών να ξαναπλημμυρίζουν το κλειστό γυμναστήριο, γιατί παράλληλα με τον πρωταθλητισμό, η ανάπτυξη και διάδοση του αθλητικού ιδεώδους, είναι η αναγκαία και ικανή συνθήκη για κάθε σύλλογο που είναι, ή θέλει να γίνει μεγάλος.

Ο μεγάλος τελικός, όπως συμφώνησαν όλες οι ομάδες πριν από την διεξαγωγή του κυπέλλου, θα γίνει σε ουδέτερο έδαφος. Πιο συγκεκριμένα, επικρατέστερος χώρος είναι το Α' Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης και η πιθανότερη ημέρα η Παρασκευή, 21/4 και ώρα 20:00' ή 21:00'.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ευχαριστήριο του Α.Ο. Θήρας στο Drive car rental company
Ο Α.Ο. Θήρας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Matteo Freschi!
1 νίκη και 1 ήττα για τις νεαρές αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας στα παιχνίδια τους με τον Πανναξιακό στο ΔΑΠΠΟΣ
2 αγώνες για τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας με τον Πανναξιακό στις 13 και 14/4 στο ΔΑΠΠΟΣ
Θύελλα Καμαρίου - Α.Π.Ο. Ελλάς Σύρου σήμερα Τετάρτη 10/4 στο γήπεδο Καμαρίου
Back to back πρωταθλητές της «Dappos Basketball League» οι Bombayers
2 νίκες με 3-0 για τις νεαρές αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας στα παιχνίδια τους με τον Νηρέα στο ΔΑΠΠΟΣ
Bombayers και Πήγασος διεκδικούν τον τίτλο της «Dappos Basketball League»
2 αγώνες για τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας με τον Νηρέα Πάρου στις 6 και 7/4
Φιλανθρωπικός ποδοσαφαιρικός αγώνας μεταξύ Β και Γ Λυκείου στο γήπεδο Καμαρίου την Κυριακή
Έφτασε η ώρα του Final 4 στη «Dappos Basketball League»
Δια πυρός και σιδήρου Ballerz B.C και Bombayers, με ρεκόρ και πλουραλισμό στα ημιτελικά Wolves of 2 Brothers και Πήγασος
Η Οικογένεια του ΑΟ Θήρας, προχωρά. Με ενθουσιασμό, αλλά και σύνεση. Οι επόμενοι στόχοι, είναι ήδη εδώ. Και τους έχουμε βάλει μαζί.
Α. Πατηνιώτης: Για την Άνοιξη ξεκίνησα και με αυτήν θα προχωρήσω. Με χαμόγελο, πάμε ξανά, στο δρόμο για την επόμενη Άνοιξη.
Προημιτελικά με φαβορί και… επικίνδυνα αουτσάιντερ στη «Dappos Basketball League»
Hondos_KE
apolimantiki
ΔΕΥΑΘ 29/6
Volcano TV
© 2024 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.