Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Εγκρίθηκε η εγκύκλιος της 2ης μετεγγραφικής περιόδου για την Volleyball League Γυναικών 2020-21

Εγκρίθηκε η Εγκύκλιος της 2ης Μετεγγραφικής Περιόδου για το Πρωτάθλημα Volleyball League Γυναικών 2020-2021, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 33 του Νόμου 2725/99, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Νόμο 4726/2020 και εγκρίθηκε σύμφωνα με το άρθρο 58 του Νόμου 4753/2020.

Συγκεκριμένα προβλέπεται οτι:

1. Χρόνος διεξαγωγής:

Από την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 έως Τρείς (3) ημέρες πριν την επανέναρξη των αγώνων του Πρωταθλήματος.

2. Αλλοδαπές αθλήτριες: δυνατότητα μετεγγραφής αθλήτριας για συμπλήρωση του αριθμού των τριών αλλοδαπών αθλητριών ή αντικατάσταση όσων μετεγγράφηκαν την 1η μετεγγραφική περίοδο.

3. Κύπριες αθλήτριες: ως έχουν

4. Ελληνίδες αθλήτριες:
Δυνατότητα μετεγγραφής Μιας (1) αθλήτριας χωρίς όριο ηλικίας (με Ελεύθερη μετεγγραφή με Συγκατάθεση ή αθλήτρια που δεν ανανεώθηκε από το Σωματείο της το 2020)

Δυνατότητα μετεγγραφής Δυο (2) αθλητριών Κάτω των 20 ετών, που έχουν γεννηθεί δηλαδή μετά την 1.1.2001, με Ελεύθερη μετεγγραφή με Συγκατάθεση ή με υποσχετική). Οι αθλήτριες αυτές θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και στα αναπτυξιακά Πρωταθλήματα, εφόσον η ομάδα δεν έχει συμπληρώσει το όριο των «5» αναπτυξιακών μετεγγραφών

5. Επιστροφή υποσχετικής:

Αθλήτριες Κάτω των 20 ετών, που έχουν γεννηθεί δηλαδή μετά την 1.1.2001, που έχουν παραχωρηθεί με Υποσχετική για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, έχουν δικαίωμα να επιστρέψουν στο σωματείο τους την 2η μετεγγραφική περίοδο 2020-2021 και συμπεριλαμβάνονται στο όριο των 2 αθλητριών Κ20 που μπορεί να μετεγγράψει κάθε Σωματείο στην 2η περίοδο. Εάν το σωματείο έχει συμπληρώσει το όριο των 5 αναπτυξιακών μετεγγραφών, η αθλήτρια θα αγωνίζεται μόνο στο Πρωτάθλημα Volleyleague Γυναικών. Για την επιστροφή της υποσχετικής, θα απαιτείται και η συγκατάθεση του Σωματείου στο οποίο έχει μετεγγραφεί με Υποσχετική και της αθλήτριας.

6. Αναστολή δραστηριότητας ή αποχώρηση ομάδας από το πρωτάθλημα μέχρι την λήξη του 1ου γύρου της Α’ Φάσης:

Δυνατότητα μετεγγραφής Μίας (1) αθλήτριας (συμπεριλαμβάνεται στον αριθμό μετεγγραφών, που έχει δικαίωμα κάθε Σωματείο την 2η περίοδο).

Χρονικό διάστημα υποβολής αίτησης μεταγραφής σε περίπτωση αποχώρησης: μέχρι τρεις (3) ημέρες μετά την λήξη του 1ου  Γύρου της Α’ Φάσης.

7. Επανεγγραφή αποδεσμευμένης αθλήτριας – μη δηλωμένης πέραν των 2 ετών: Κάθε Σωματείο δικαιούται να επανεγγράψει αθλήτριες της κατηγορίας αυτής μέχρι και έως Τρείς (3) ημέρες πριν την επανέναρξη των αγώνων του Πρωταθλήματος.

8. Ελληνίδα αθλήτρια, που έχει κάνει μετεγγραφή στο εξωτερικό μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω πανδημίας και διακοπεί η Διεθνής Μετεγγραφή της (ITC) μετά τη λήξη της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος τγς Volley League Γυναικών, ανήκει στην δύναμη του Ελληνικού Σωματείου αλλά δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

9. Σωματείο, του οποίου μια ή περισσότερες Ελληνίδες αθλήτριες μετεγγράφηκαν σε Σωματείο του εξωτερικού μετά την διακοπή των Πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας, έχει δικαίωμα να την/τις αντικαταστήσει με Ελληνίδα αθλήτρια ή αθλήτριες (δεν συμπεριλαμβάνονται στο όριο της Μίας Mετεγγραφής). Στην περίπτωση της αντικατάστασης αυτής, η αθλήτρια/αθλήτριες που θα επιστρέψουν από το εξωτερικό, ανήκουν πάλι στην δύναμη του Ελληνικού Σωματείου αλλά δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο σωματείο αυτό το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 (για όσες έγινε αντικατάσταση με άλλη αθλήτρια).

10. Για την 2η μετεγγραφική περίοδο Volley League Γυναικών 2020-2021, δεν θα καταβληθούν τα προβλεπόμενα παράβολα της Ε.Ο.ΠΕ.. Τα παράβολα αλλοδαπών αθλητριών για FIVB/CEV και Εθνικές Ομοσπονδίες θα καταβάλλονται στους φορείς αυτούς όπως προβλέπουν οι σχετικοί Κανονισμοί.


Πηγή: volleyball.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
Atacon
Hondos_verynew
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Σε οικογενειακό κλίμα και τηρώντας τα μέτρα η κοπή της πίτας του Α.Ο. Θήρας
Το Σάββατο 23/1 στις 10.00 στο ΔΑΠΠΟΣ, ο Α.Ο. Θήρας θα κόψει την βασιλόπιτά του
Δύο νέες προσθήκες στον Α.Ο. Θήρας
Κώστας Παπαδόπουλος : "Δεν αλλάζει κάτι για εμάς, οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί" (vid)
Επιστροφή Τσομπανίδου στον Α.Ο. Θήρας
Εγκρίθηκε η εγκύκλιος της 2ης μετεγγραφικής περιόδου για την Volleyball League Γυναικών 2020-21
Στην τελική ευθεία η έναρξη της Football League, προς υπογραφή το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Πράσινο φως από τον Ε.Ο.Δ.Υ. για την Volleyleague ανδρών και Superleague 2
Αρνητικά όλα τα Covid test που έκαναν οι αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας!
Πατάει και πάλι παρκέ ο Α.Ο. Θήρας
Οι ευχές των αθλητριών της Α.Ε. Σαντορίνης
Ανάφη και Κίμωλος επιλέχθηκαν για το πρόγραμμα ERASMUS+ SPORT
Πένθος στην οικογένεια του Μάριου Γαλανού
Επιστολή αθλητριών της Α2 μπάσκετ γυναικών προς τον Λ. Αυγενάκη και τον Γ. Μαυρωτά
Ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ. για επανέναρξη προπονήσεων
Λιγνός_νέα
© 2021 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.