Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020

Βαλάντης Βλαβιανός : Δεν λέω αντίο, αλλά εις το επανιδείν!

Επιστολή μέσα από την οποία αναφέρεται στην επιλογή του να μην συμμετάσχει στις εκλογές της ανάδειξης του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΚ Κυκλάδων απέστειλε στο sportcyclades.gr ο απερχόμενος πρόεδρος της ένωσης κ. Βαλάντης Βλαβιανός.


Ο κ. Βλαβιανός, προσφέρει τις υπηρεσίες του στο μπάσκετ των Κυκλάδων επί σειρά ετών και ήταν αυτός που ανέλαβε την προεδρία μετά την παραίτηση του Λαυρέντιου Σαλάχα.


Ο πρόεδρος της ΑΕ Σαντορίνης, πλέον θα επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις με τον σύλλογο του, ενώ μέσα από αυτή την επιστολή δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όσους συνεργάστηκε, αλλά και να στείλει ενωτικό μήνυμα.


Αναλυτικά: 


Επιλέγοντας να μην είμαι μέλος του επόμενου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΚ Κυκλάδων .. αποχωρώ γεμάτος εμπειρία μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα της σύντομης απασχόλησης μου!

Σαφώς και θα είμαι μάχιμος και ενεργός .. διεκδικώντας πάντα το καλύτερο για το μπάσκετ των Κυκλάδων μας, ως απλός στρατιώτης που όλοι άλλωστε οφείλουμε να είμαστε! 

Θα ήθελα αποχωρώντας από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚ Κυκλάδων .. να ευχαριστήσω δημόσια τον πρώην πρόεδρο κ Λώρη Σαλαχα.. διότι στο σύντομο χρονικό διάστημα που συνεργαστήκαμε .. απέδειξε με πολλούς τρόπους ότι ο σεβασμός & η αξιοπρέπεια πρέπει να είναι οδηγός όλων μας ! 

Κάποιοι άνθρωποι αξίζουν τον σεβασμό όλων.. δεν τον απαιτούν .. τον έχουν κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόληση τους με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης! 

Θα ήμουν αγνώμων να μην αναφέρω προσωπικά στον άνθρωπο Λωρη Σαλαχα που μπασκετικά αφιέρωσε χρόνο απεριόριστο .. ώστε να είναι κοντά σε όλα τα σωματεία, σε όλες τις διοργανώσεις , σε όλα τα προβλήματα , σε όλες τις χαρές! 

Μέσα από την εμπειρία της ΕΣΚ Κυκλάδων , με τις χιλιάδες συζητήσεις μας, τους απεριόριστους προβληματισμούς μας, την αγωνία μας σε κάθε παιχνίδι, τις αντίθετα απόψεις μας, τους τσακωμούς μας, το αποτέλεσμα μας δικαιώνει! 

Με το Νίκο Μαραγκό , τον Πέτρο Δεναξα , τον Αντώνη Μπουραντα , τον Γιώργο Ονάσογλου , τον Φραγκίσκο Φύριο μοχθήσαμε αφιλοκερδως για ένα αποτέλεσμα!

Όπως επίσης και στο τελευταίο διοικητικό Συμβούλιο που συνεργάστηκα με τον Μιχάλη Μανανα, τον Μανώλη Ζαφειριάδη και τον Στάθη Κρητικό μοχθησαμε για ένα και κύριο λογο.. τον οποίο δεν πρέπει κανένας να ξεχνάει!

Ο λόγος ύπαρξης της Ένωσης ήταν είναι και θα είναι τα παιδιά! Τα σωματεία μας ενωμένα πρεπει να δείχνουν το δρόμο.. διότι αυτό που προάγουμε με τόσες δυσκολίες .. δεν το κάνουν και πολύ! 

Αισθάνομαι γεματος.. που είχα την τύχη να είμαι μελος αυτής της ομάδας και ευχομαι αυτή η δυναμική να συνεχιστεί με ακομα μεγαλύτερη δύναμη και θέληση! 

Δεν λέω αντίο, αλλά εις το επανιδείν!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
Atacon
web radio
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Volleyleague γυναικών : Επιστολή των ομάδων στον Πρωθυπουργό
Αθλήτριες Εθνικής ομάδας βόλεϊ : "Φτάσαμε στα όρια μας, απαιτούμε την διασφάλιση ολοκλήρωσης του φετινού πρωταθλήματος"
Το "δέκα το καλό" δεν μένει πια εδώ
Επιτροπή SL2 και FL : Τα έγγραφα που έχουν σταλεί στους αρμόδιους φορείς
Νίκος Σύψας : "Δεν έχει έρθει κάποιο αίτημα για έναρξη των πρωταθλημάτων"
Πέθανε η Πρωθιέρεια των Ολυμπιακών αγώνων, Μαρία Μοσχολιού
Λ. Αυγενάκης : Αναμένονται απαντήσεις από τον ΕΟΔΥ για το μέλλον των πρωταθλημάτων
Τηλεδιάσκεψη της Ε.Ο.ΠΕ. με τον Π.Α.Σ.Α.Π. για την επόμενη μέρα της Volley League γυναικών.
A.E. Σαντορίνης :Ακόμα και στις πλέον αντίξοες συνθήκες,ας κρατήσουμε τον αθλητισμό ψηλά, εκεί όπου ανήκει!
Ανδρέας Πατηνιώτης : " Ξεκάθαρα υπέρ της συνέχισης του πρωταθλήματος ο Α.Ο. Θήρας" (vid)
Volley League γυναικών : Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη της Ε.Ο.ΠΕ. με τα σωματεία
Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης: μαζεύει τα πανιά για φέτος
ΠΑ.Σ.Α.Π. : "Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός εκπέμπει SOS"
Νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+ Sports για την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων
Αθλήτριες Volley League γυναικών : "Αφήστε μας να παίξουμε!"
Denaxa
Λιγνός_νέα
Hondos_201117
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.