Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΣΚ Κυκλάδων : Παραίτηση Σαλάχα, νέος πρόεδρος ο Βαλάντης Βλαβιανός

Κάτι που υπήρχε σαν φήμη τις τελευταίες ώρες επιβεβαιώθηκε και επίσημα καθώς με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων ενημερώνει πως παραιτήθηκε από πρόεδρος της ένωσης ο Λώρης Σαλάχας! Τη θέση του στο νέο προσωρινό Δ.Σ. παίρνει ο πρόεδρος της Α.Ε. Σαντορίνης Βαλάντης Βλαβιανός.
 

Παράλληλα μέσω της ανακοίνωσης η ένωση αφήνει μομφές και υπενθυμίζει ότι σε περίπτωση που δεν βρεθεί ικανοποιητικός αριθμός υποψηφίων για τις επικείμενες εκλογές και δεν προκύψει νεό Δ.Σ., η ΕΣΣΚ θα μείνει ακέφαλη και τα πρωταθλήματα θα σταματήσουν!


Αναλυτικά το κείμενο :


“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατόπιν της παραιτήσεως του κου Λαυρεντίου Σαλάχα από τη θέση του προέδρου και μέλους του Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ. , τη θέση του ως μέλους του Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ. λαμβάνει το αναπληρωματικό μέλος κος Εμμανουήλ Ζαφειριάδης. Κατόπιν της ως άνω παραιτήσεως πολλά μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ. λαμβάνοντας υπόψη τις διαρκώς επαναλαμβανόμενες μομφές και κατηγορίες, που προσβάλλουν τόσο την Ε.Σ.Κ.Κ. ως σώμα όσο και τα μέλη της προσωπικά, εξέφρασαν τη θέλησή τους να παραιτηθούν. Ωστόσο για το καλό του αθλήματος και προκειμένου να ξεκινήσουν οι αγώνες των πρωταθλημάτων μας ομοφώνως αποφασίστηκε (στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο της 14/9/2020) να παραμείνουμε στις θέσεις μας μέχρι το Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου για το οποίο και θα προκηρύξουμε γενική συνέλευση και θα διεξαχθούν εκλογές για νέο Δ.Σ. για το υπόλοιπο της θητείας του τρέχοντος (και βάσει του άρθρου 13 παρ. 3 του καταστατικού μας) . Κατά την ίδια συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την 14/9/2020 αποφασίστηκε η συγκρότηση σε σώμα του «προσωρινού» ( μέχρι 24-25 Οκτωβρίου κατά τα άνω) διοικητικού συμβουλίου να έχει ως εξής: Πρόεδρος Βλαβιανός Βαλάντης, Αντιπρόεδρος Ονάσογλου Γεώργιος, Γραμματέας Μαραγκός Νικόλαος, Ταμίας Μανανάς Μιχαήλ , Μέλη Φύριος Φραγκίσκος, Κρητικός Ευστάθιος, Ζαφειριάδης Εμμανουήλ.


Κύριοι, ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Καλούμε όλα τα σωματεία - μέλη της Ε.Σ.Κ.Κ. και όλους αυτούς που ανά καιρούς κατηγορούσαν και κατηγορούν τα εκάστοτε μέλη των διοικητικών συμβουλίων για ανεπάρκεια , για σκοπιμότητες , για εξυπηρέτηση συμφερόντων και λοιπές αστειότητες να βγουν μπροστά και να θέσουν οι ίδιοι υποψηφιότητα ή να βρουν τους κατάλληλους υποψηφίους για το Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ. . Να σας επισημάνουμε δε ότι σε περίπτωση μη ευρέσεως επαρκούς αριθμού υποψηφίων (και δη τουλάχιστον δύο τριών υποψηφίων από την Σύρο όπου και η έδρα της Ε.Σ.Κ.Κ.) η Ε.Σ.Κ.Κ. θα παραμείνει ακέφαλη και φυσικά θα σταματήσει η λειτουργία της και η διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Θα δύναται να ενεργοποιηθεί ξανά μόνο εφόσον βρεθεί επαρκής αριθμός υποψηφίων και υποβληθεί σχετικό αίτημα στο πρωτοδικείο από σωματείο έχον έννομο συμφέρον ( διοίκηση Πρωτοδικείου)”.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
Atacon
web radio
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ιστορική μέρα για τον Α.Σ. Σαντορίνης 2020
Το video που ετοίμασε ο Α.Ο. Θήρας για τα "Νομίκεια 2020"
Α.Ο. Καρτεράδος : Ανακοίνωσε και τον Χατζηλαζαρίδη
Ματαιώνεται το Santorini Experience 2020
"Νομίκεια 2020" 2 και 3 Οκτωβρίου - Το πρόγραμμα
Ευχαριστίες του Α.Ο. Θήρας στον Πανναξιακό Α.Ο.Ν. για το Τουρνουά "Γιάννης Συμεώνογλου"
Eπιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για την Εμμανουηλίδου
Ευχές για ταχεία ανάρρωση στη Μελίνα Εμμανουηλίδου
Α.Ο. Θήρας : Φιλική επικράτηση επί του Πανναξιακού αφιερωμένη στη Μελίνα
Το συγκινητικό μήνυμα του coach Παπαδόπουλου για την Εμμανουηλίδου
Στην Αθήνα μεταβαίνει σήμερα η Μελίνα Εμμανουηλίδου
Έμειναν στο "μηδέν" Σαντορίνη και Γιούχτας
Διακοπή στο Α.Ο. Θήρας - Ολυμπιακός λόγω τραυματισμού της Εμμανουηλίδου
Στη Νάξο για το 1ο τουρνουά "Γιάννης Συμεώνογλου" ο Α.Ο. Θήρας.
Ο αγιασμός του Α.Σ. Σαντορίνης 2020
Denaxa
Λιγνός_νέα
Hondos_200929
Poliiatreio
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.