Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Α.Σ. Σαντορίνης 2020 : Επίσημη επιστολή στον Δήμαρχο και τον Έπαρχο Θήρας για την κατασκευή σταδίου

Ο Α.Σ. Σαντορίνης με επίσημη επιστολή του προς το Δήμαρχο Θήρας Αντώνη Σιγάλα και τον Έπαρχο Χαράλαμπο Δαρζέντα, επισημαίνει την αναγκαιότητα κατασκευής ενός σύγχρονου σταδίου στο νησί. Το αίτημα υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια από φορείς και ομάδες χωρίς όμως να έχει υπάρξει πρόοδος. 

Αναλυτικά η επιστολή :


"Αξιότιμοι κύριοι,

Ο Α.Σ Σαντορίνης 2020 είναι η νέα ποδοσφαιρική ομάδα της Σαντορίνης, η οποία προέκυψε από την συνένωση των ήδη υπαρχουσών ποδοσφαιρικών δυνάμεων του νησιού μας. Έπειτα από αυτή την ιστορική συνεργασία, η οποία έχει αγκαλιαστεί με θέρμη από τους Σαντορινιούς φιλάθλους, η ομάδα μας είναι έτοιμη να εκπροσωπήσει καθολικά τη Σαντορίνη στο πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.


Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού σε ολόκληρο τον πλανήτη μας, ο νεοσύστατος Α.Σ Σαντορίνης 2020 παραμένει φιλόδοξος και επιθυμεί στο φετινό του ταξίδι στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής να πετύχει τους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει. Η επίτευξη ωστόσο των στόχων αυτών πρέπει να συνοδευτεί με την ριζική αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων  του νησιού μας.


Όπως ήδη γνωρίζετε στη Σαντορίνη δεν υπάρχει γήπεδο ποδοσφαίρου το οποίο να διαθέτει τις προδιαγραφές οι οποίες απαιτούνται ώστε να διεξάγονται αγώνες υψηλότερων κατηγοριών. Το γεγονός αυτό αποτελεί τροχοπέδη στα σχέδια της ομάδας μας καθώς και στα όνειρα των Θηραίων φιλάθλων οι οποίοι επιθυμούν διακαώς να δουν την ποδοσφαιρική ομάδα του νησιού τους να αγωνίζεται σε επαγγελματική ποδοσφαιρική κατηγορία.


Για τους παραπάνω λόγους, παρακαλούμε όπως ξεκινήσετε τις διαδικασίες προκειμένου να κατασκευαστεί στη Σαντορίνη ένα στάδιο το οποίο θα είναι κατάλληλο για την διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων υψηλού επιπέδου. Ένα στάδιο – στολίδι, το οποίο θα μπορέσει να στεγάσει τα όνειρά μας και να μας δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία, ενώ συγχρόνως θα δώσει το κίνητρο στη νεολαία μας να συνεχίσει την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό."

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
Atacon
web radio
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ιστορική μέρα για τον Α.Σ. Σαντορίνης 2020
Το video που ετοίμασε ο Α.Ο. Θήρας για τα "Νομίκεια 2020"
Α.Ο. Καρτεράδος : Ανακοίνωσε και τον Χατζηλαζαρίδη
Ματαιώνεται το Santorini Experience 2020
"Νομίκεια 2020" 2 και 3 Οκτωβρίου - Το πρόγραμμα
Ευχαριστίες του Α.Ο. Θήρας στον Πανναξιακό Α.Ο.Ν. για το Τουρνουά "Γιάννης Συμεώνογλου"
Eπιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για την Εμμανουηλίδου
Ευχές για ταχεία ανάρρωση στη Μελίνα Εμμανουηλίδου
Α.Ο. Θήρας : Φιλική επικράτηση επί του Πανναξιακού αφιερωμένη στη Μελίνα
Το συγκινητικό μήνυμα του coach Παπαδόπουλου για την Εμμανουηλίδου
Στην Αθήνα μεταβαίνει σήμερα η Μελίνα Εμμανουηλίδου
Έμειναν στο "μηδέν" Σαντορίνη και Γιούχτας
Διακοπή στο Α.Ο. Θήρας - Ολυμπιακός λόγω τραυματισμού της Εμμανουηλίδου
Στη Νάξο για το 1ο τουρνουά "Γιάννης Συμεώνογλου" ο Α.Ο. Θήρας.
Ο αγιασμός του Α.Σ. Σαντορίνης 2020
Denaxa
Λιγνός_νέα
Hondos_200929
Poliiatreio
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.