Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΠΣ Κυκλάδων : Οι συμπληρωματικές προκηρύξεις για πρωτάθλημα και κύπελλο, στις 17/9 η κλήρωση

Η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων έδωσε στη δημοσιότητα τις συμπληρωματικές προκηρύξεις για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και του Κυπέλλου Κυκλάδων για τη φετινή σεζόν. Η κλήρωση όλων των διοργανώσεων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17/09 στις 19:00 το απόγευμα στα γραφεία της Ένωσης στη Σύρο.

Αναλυτικά οι προκηρύξεις :


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ “BLUE STAR FERRIES” ΑΝΔΡΩΝ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-2021


ΑΡΘΡΟ 11 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Προστίθενται: «Επιτρέπονται για κάθε ομάδα κατά την διάρκεια του αγώνα έως επτά (7) αλλαγές, σε τρεις όμως συνολικά χρονικές στιγμές (διακοπές). Δεν υπολογίζεται ως διακοπή οι αλλαγές που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου».


ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

Α’ ΦΑΣΗ

Στο Πρωτάθλημα Ανδρών δήλωσαν συμμετοχή είκοσι (20) ομάδες. 

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τρεις (3) ομίλους ως εξής:


Α’ ΟΜΙΛΟΣ: (6 ομάδες) ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ, Α.Ο ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ, Α.Ο ΠΑΓΟΣ, ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ, Α.Σ ΑΝΩ ΜΕΡΑ Β’(εκκρεμεί αλλαγή επωνυμίας σε Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ).

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: (7 ομάδες) Α.Ε. ΠΑΡΟΥ, Α.Ο. ΠΑΡΟΥ, Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ, Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ, ΑΣ ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ, Α.Π.Σ. ΚΥΘΝΟΥ, Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Β’.

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ: (7 ομάδες) Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ, ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ, Α.Ο ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ, Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ, Α.Ο ΠΥΡΓΟΣ, Α.Σ ΙΟΥ.


Οι ομάδες του Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ Β’, του Α.Ο. ΠΑΡΟΥ του Α.Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Β’ και του Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΥ θα συμμετέχουν χωρίς να μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο τους στην Γ’ Εθνική Κατηγορία και δεν θα συμμετάσχουν στην Β’ Φάση της Α’ Κατηγορίας. Σε περίπτωση που τερματίσουν σε μία από τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις στην βαθμολογία των Ομίλων τους, θα αντικαθίστανται από την αμέσως επόμενη ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα.


Β΄ΦΑΣΗ


Όταν τελειώσει η Α’ Φάση, θα συγκροτηθεί ένας Όμιλος των έξι (6) ομάδων, με τις δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας του κάθε Ομίλου (Α’ Β’ Γ’). Οι αγώνες θα διεξαχθούν με βαθμολογία (εντός-εκτός) κατόπιν κλήρωσης.              

Οι πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (Α’, Β’, Γ’) θα ξεκινήσουν στην Β’ Φάση με δύο (2) βαθμούς επιπλέον (bonus)

Ο 1ος στην βαθμολογική κατάταξη θα είναι ο Πρωταθλητής Α’ Κατηγορίας «BLUE STARFERRIES» περιόδου 2020-2021 και θα προβιβαστεί στην Γ’ Εθνική Κατηγορία ή όπως αλλιώς ονομαστεί.ΚΥΠΕΛΛΟ «HAUSBRANDT» 2020-2021


Α. ΟΝΟΜΑΣΙΑ

Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, το Κύπελλο της Ε.Π.Σ.Κ. περιόδου 2020-2021 ονομάζεται: ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ «HAUSBRANDT»

 

B. ΑΡΘΡΟ 11 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Προστίθενται: «Επιτρέπονται για κάθε ομάδα κατά την διάρκεια του αγώνα έως επτά (7) αλλαγές, σε τρεις όμως συνολικά χρονικές στιγμές (διακοπές). Δεν υπολογίζεται ως διακοπή οι αλλαγές που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου».

Γ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΩΝ

 Στο Κύπελλο Ε.Π.Σ. Κυκλάδων “HAUSBRANDT” περιόδου 2020-2021 δήλωσαν συμμετοχή είκοσι (20) ομάδες:

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, Α.Ο. ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ, ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ, Α.Ο. ΠΑΓΟΣ, ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ, ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑ (εκκρεμεί η αλλαγή επωνυμίας σε Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ), Α.Ε. ΠΑΡΟΥ, Α.Ο. ΠΑΡΟΥ, Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΑΓΑΙΑΣ, ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙ, Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ, Α.Σ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020, Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ, Α.Ο. ΠΥΡΓΟΣ, ΑΣ ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ, Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ, Α.Π.Σ. ΚΥΘΝΟΥ, Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ.

Δ. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 

Οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο Ομίλους.


1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, Α.Ο ΠΑΓΟΣ, Α.Ο ΣΥΡΟΥ, ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ, ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ, ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑ (εκκρεμεί η αλλαγή επωνυμίας σε Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ), ΑΣ ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ, Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ, Α.Π.Σ. ΚΥΘΝΟΥ, Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ.

ΣΥΝΟΛΟ 1ου Ομίλου: 10 Σωματεία


2ος ΟΜΙΛΟΣ

Α.Ε. ΠΑΡΟΥ, Α.Ο. ΠΑΡΟΥ, Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΑΓΑΙΑΣ, ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙ, Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ, Α.Σ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020, Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ, Α.Ο. ΠΥΡΓΟΣ.

ΣΥΝΟΛΟ 2ου Ομίλου: 10 Σωματεία


1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Θα διεξαχθούν τέσσερις (4) αγώνες, δύο (2) από κάθε Όμιλο, ώστε να απομείνουν δεκαέξι (16) ομάδες. (20-4=16).

Στον 1ο Όμιλο, για ακτοπλοϊκούς λόγους, οι ομάδες της Σερίφου, Σίφνου, Κύθνου και Μήλου θα κληρωθούν μεταξύ τους ή με τις ομάδες από τη Σύρο. Επίσης, οι ομάδες από τα νησιά Τήνο και Μύκονο δεν θα κληρωθούν με τις ομάδες της Σερίφου, Σίφνου, Κύθνου και Μήλου. Το ίδιο θα ισχύσει και στην 2η αγωνιστική, η οποία αναλύεται παρακάτω: 


2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Στην 2η αγωνιστική θα συμμετάσχουν οι ομάδες των Ομίλων που πέρασαν απευθείας (12 ομάδες) καθώς και οι τέσσερις (4) ομάδες που προέκυψαν από την 1η αγωνιστική. Θα διεξαχθούν 8 αγώνες, 4 αγώνες στον 1ο Όμιλο και 4 αγώνες στον 2ο Όμιλο.


3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Στην 3η αγωνιστική (Προημιτελική Φάση), θα συμμετέχουν οι 8 ομάδες που θα έχουν προκριθεί από τις δύο πρώτες αγωνιστικές. 4 ομάδες από τον 1ο όμιλο και 4 ομάδες από τον 2ο όμιλο.


ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Οι 4 ομάδες που προκρίθηκαν, θα μπουν σε ενιαία κλήρωση, από την οποία θα προκύψουν τα δύο ζευγάρια και οι νικητές θα αποτελέσουν το ζευγάρι του Τελικού.

Όλοι οι αγώνες είναι μονοί και τα ζευγάρια θα προκύψουν μετά από κλήρωση την ίδια ημερομηνία για όλες τις Φάσεις. Η πρώτη ομάδα κάθε ζευγαριού είναι και η γηπεδούχος ομάδα. Τα σωματεία της Γ Εθνικής θα συμμετέχουν στην κλήρωση ως φιλοξενούμενα, εκτός εάν κληρωθούν μεταξύ τους.

Η διεξαγωγή της διοργάνωσης και των αγώνων γίνονται βάσει των διατάξεων του ΚΑΠ και της Προκήρυξης Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ε.Π.Ο.
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
Atacon
web radio
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ιστορική μέρα για τον Α.Σ. Σαντορίνης 2020
Το video που ετοίμασε ο Α.Ο. Θήρας για τα "Νομίκεια 2020"
Α.Ο. Καρτεράδος : Ανακοίνωσε και τον Χατζηλαζαρίδη
Ματαιώνεται το Santorini Experience 2020
"Νομίκεια 2020" 2 και 3 Οκτωβρίου - Το πρόγραμμα
Ευχαριστίες του Α.Ο. Θήρας στον Πανναξιακό Α.Ο.Ν. για το Τουρνουά "Γιάννης Συμεώνογλου"
Eπιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για την Εμμανουηλίδου
Ευχές για ταχεία ανάρρωση στη Μελίνα Εμμανουηλίδου
Α.Ο. Θήρας : Φιλική επικράτηση επί του Πανναξιακού αφιερωμένη στη Μελίνα
Το συγκινητικό μήνυμα του coach Παπαδόπουλου για την Εμμανουηλίδου
Στην Αθήνα μεταβαίνει σήμερα η Μελίνα Εμμανουηλίδου
Έμειναν στο "μηδέν" Σαντορίνη και Γιούχτας
Διακοπή στο Α.Ο. Θήρας - Ολυμπιακός λόγω τραυματισμού της Εμμανουηλίδου
Στη Νάξο για το 1ο τουρνουά "Γιάννης Συμεώνογλου" ο Α.Ο. Θήρας.
Ο αγιασμός του Α.Σ. Σαντορίνης 2020
Denaxa
Λιγνός_νέα
Hondos_200929
Poliiatreio
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.