Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Α.Ο. Θήρας : Aνακοινώθηκαν τα διαρκείας και η επέκταση της συνεργασίας με την Αbsolut Concept.

Ο Α.Ο. Θήρας έχει και φέτος υψηλούς στόχους κάτι που δείχνουν και οι κινήσεις της διοίκησης όσον αφορά το κομμάτι του ρόστερ.

Στην πετυχημένη πορεία και την καθιέρωση ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, σημαντικός παράγοντας ήταν ο κόσμος της Σαντορίνης. Οι απλοί φίλαθλοι που γεμίζουν το κλειστό γυμναστήριο του νησιού και με τη στήριξη τους δίνουν ώθηση στις αθλήτριες. Ο 7ος παίχτης, όπως συχνά αναφέρεται στις ανακοινώσεις του συλλόγου!

Ήρθε η ώρα που ο κόσμος της Σαντορίνης περίμενε καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα ότι από σήμερα ξεκινά η διάθεση των καρτών διαρκείας. Οι άνθρωποι του συλλόγου φέτος προχώρησαν στην έκδοση και συλλεκτικής κάρτας, που την ονόμασαν vip, με ακόμα περισσότερα προνόμια!

Ακόμα  ανακοινώθηκε και η επέκταση της συνεργασίας με την εταιρία του Γιώργου Μιχαήλ " Absolut Concept" που τρέχει τα τελευταία χρόνια το γραφιστικό κομμάτι και όχι μόνο, σε ότι χρειάζεται η ομάδα!


Η ανακοίνωση :


Ο Α.Ο. Θήρας ανανέωσε την πολυετή συνεργασία του με την διαφημιστική εταιρία  "Absolut concept" η οποία ανέλαβε και φέτος τη δημιουργία των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας, η διάθεση των οποίων ξεκινά σήμερα 5.8.2020, ενώ για πρώτη φορά φέτος σχεδιάστηκαν και εκδόθηκαν εισιτήρια συλλεκτικά V.I.P. σε περιορισμένο αριθμό, τα οποία λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία τους, σχεδόν εξαντλήθηκαν.


Ο Α.Ο. Θήρας ευχαριστεί θερμά την διαφημιστική εταιρία Absolut concept για τη στήριξή της και φέτος, καθώς και τους φίλους φιλάθλους της για την εμπιστοσύνη με την οποία αγκαλιάζουν την ομάδα μας, εξαντλώντας σχεδόν τα ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ V.I.P. εισιτήρια που εκδώσαμε.


Σας ευχαριστούμε πολύ κι ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα και κάθε καλό σε όλους και σε καθένα ξεχωριστά από τους φίλους και υποστηρικτές μας.


Για την διάθεση των εισιτηρίων μπορείτε να επικοινωνήσετε με

698 2474154 Σπυριδουλα Ξαγοράρη
&
694 9204320 Κελμαερ Σπύρο


Α.Ο. Θήρας
Εκ της Διοίκησης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ευχαριστήριο του Α.Ο. Θήρας στο GK Rent a car Santorini
Ευχαριστήριο του Α.Ο. Θήρας στο Drive car rental company
Ο Α.Ο. Θήρας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Matteo Freschi!
1 νίκη και 1 ήττα για τις νεαρές αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας στα παιχνίδια τους με τον Πανναξιακό στο ΔΑΠΠΟΣ
2 αγώνες για τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας με τον Πανναξιακό στις 13 και 14/4 στο ΔΑΠΠΟΣ
Θύελλα Καμαρίου - Α.Π.Ο. Ελλάς Σύρου σήμερα Τετάρτη 10/4 στο γήπεδο Καμαρίου
Back to back πρωταθλητές της «Dappos Basketball League» οι Bombayers
2 νίκες με 3-0 για τις νεαρές αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας στα παιχνίδια τους με τον Νηρέα στο ΔΑΠΠΟΣ
Bombayers και Πήγασος διεκδικούν τον τίτλο της «Dappos Basketball League»
2 αγώνες για τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας με τον Νηρέα Πάρου στις 6 και 7/4
Φιλανθρωπικός ποδοσαφαιρικός αγώνας μεταξύ Β και Γ Λυκείου στο γήπεδο Καμαρίου την Κυριακή
Έφτασε η ώρα του Final 4 στη «Dappos Basketball League»
Δια πυρός και σιδήρου Ballerz B.C και Bombayers, με ρεκόρ και πλουραλισμό στα ημιτελικά Wolves of 2 Brothers και Πήγασος
Η Οικογένεια του ΑΟ Θήρας, προχωρά. Με ενθουσιασμό, αλλά και σύνεση. Οι επόμενοι στόχοι, είναι ήδη εδώ. Και τους έχουμε βάλει μαζί.
Α. Πατηνιώτης: Για την Άνοιξη ξεκίνησα και με αυτήν θα προχωρήσω. Με χαμόγελο, πάμε ξανά, στο δρόμο για την επόμενη Άνοιξη.
Hondos_KE
apolimantiki
ΔΕΥΑΘ 29/6
Volcano TV
© 2024 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.