Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

Α.Ε. Σαντορίνης : "Θέλουμε το μπάσκετ να ενώνει τις Κυκλάδες!"

Το Γυναικείο τμήμα της Α.Ε. Σαντορίνης θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Α2 Εθνική κατηγορία, κάτι που καταφέρνει για πρώτη φορά σύλλογος των Κυκλάδων! Η φετινή πρόκληση,σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, ξεφεύγει από τα όρια του νησιού και  είναι υπόθεση όλων των Κυκλάδων. Με αυτό το δεδομένο κάνουν "άνοιγμα" στις αθλήτριες όλων των νησιών ώστε αν έχουν τις ικανότητες που απαιτούνται βέβαια, να κάνουν το βήμα παραπάνω στην αθλητική τους πορεία.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Α.Ε. Σαντορίνης :


Πέρασαν ήδη δύο εβδομάδες από την ανακοίνωση της ΕΟΚ που έδωσε την ευκαιρία στα αθλητικά σωματεία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

Από την πρώτη στιγμή αντιμετωπίζουμε την άνοδο στην Α2, υπό τις παρούσες συνθήκες, ως ευκαιρία και πρόκληση που ξεφεύγει από τα όρια της Σαντορίνης και αγκαλιάζει όλες τις Κυκλάδες.

Πληθώρα σκέψεων και ιδεών τροφοδοτούνται  από την πίστη μας στη δύναμη της «Ένωσης» που απαιτεί σεβασμό, κοινούς στόχους, συνεννόηση, αλληλεγγύη, συνεργασία και συλλογικότητα.

Θέλουμε το μπάσκετ να ενώνει τις Κυκλάδες!

Όλα αυτά τα χρόνια γνωρίσαμε μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ νεαρές αθλήτριες με ταλέντο, επιμονή, μεγάλη αγάπη και προσήλωση στο άθλημα. Στο πλαίσιο των μεταγραφικών μας κινήσεων, αποφασίσαμε ότι στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει τα νησιά μας σε Εθνική Κατηγορία υπάρχει δυνατότητα να επιλεγούν, με απαραίτητη προϋπόθεση τη σύμφωνη γνώμη των Συλλόγων τους, αθλήτριες που αγωνίζονται στη νησιωτική μας περιφέρεια και πληρούν τα κριτήρια που έχει θέσει το τεχνικό μας επιτελείο. Με αυτό τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία “να ανοίξουν τα φτερά τους”, κάνοντας ένα βήμα παραπάνω στην αθλητική τους πορεία, αγωνιζόμενες σε Εθνική Κατηγορία.

Απευθύνουμε πρόταση στα Σωματεία των Κυκλάδων να υποβάλλουν γραπτώς, μέχρι και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020,  το ενδιαφέρον για συμμετοχή αθλητριών τους στην ομάδα Γυναικών της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης που θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική Κατηγορία την περίοδο 2020 – 2021, εκπροσωπώντας τις Κυκλάδες για πρώτη φορά στην ιστορία του κυκλαδικού μπάσκετ, προκειμένου να διερευνηθεί από κοινού αυτή η δυνατότητα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνεργασία.

Email: [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
Atacon
Covid Protection
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Στον Α.Ο. Θήρας η Αναστασία Λάππα
Σε λάτιν ρυθμούς ο Α.Ο. Θήρας με την απόκτηση της Μέλο
O έπαρχος Θήρας στην προπόνηση της Α.Ε. Σαντορίνης
Συνεχίζει στη Σαντορίνη και ο Ερρίκος
Τον Ιανουάριο τα προκριματικά των Euro, τουρνουά στην Ελλάδα για τις γυναίκες
Νογκουέρας : Τυχερή που ήμουν στον Α.Ο. Θήρας
Ο Ματέο Φρέσκι νέος βοηθός προπονητή στον Α.Ο. Θήρας
Τα συλλυπητήρια των ομάδων στην οικογένεια του Παναγιώτη Σκαφτούρου
Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει ο αδόκητος χαμός του Παναγιώτη Σκαφτούρου
Συλλυπητήρια του Α.Ο. Θήρας στον πρόεδρο Γιώργο Σκοπελίτη
Α.Σ. Σαντορίνης 2020 : Σειρά του Ανδριόλα
Συνεχίζει στη Σαντορίνη ο Μαλάι.
Α.Σ. Σαντορίνης 2020 : Συμφώνησε με Λόντο
Οι αντίπαλοι της Α.Ε. Σαντορίνης στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών
Μένει Σαντορίνη ο Ντινιωτάκης
web radio
VE
Hondos Center
Λιγνός_νέα
Poliiatreio
Όμηρρς
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.