Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Θύελλα τη νίκη, ο Πανθηραϊκός τα παράπονα

Παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου η Θύελλα καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 επί του Πανθηραϊκού στο ντέρμπι της Σαντορίνης που πραγματοποιήθηκε για την 21η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Ο Πανθηραϊκός πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο, η Θύελλα όμως ήταν αυτή που έκανε το 0-1 στο 36ο λεπτό με το πρώτο φετινό γκολ του Αρκούδα. Στο 43ο λεπτό έγινε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα. Ο Λούκα εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του με τον Μπιρμπίλι που είχε προωθηθεί να παίρνει την κεφαλιά και να σκοράρει. Ο βοηθός Καραγιαννίδης σήκωσε τη σημαία του για οφσαιντ με τον Καλογερόπουλο να ακυρώνει το γκολ. Μετά από διαβουλεύσεις ο διαιτητής πήρε τη φάση πάνω του και κατοχύρωσε το γκολ, με τους ανθρώπους της Θύελλας να ξεσπούν σε διαμαρτυρίες. Το γκολ τελικά ακυρώθηκε και πάλι με το παιχνίδι να ξεκινά με μεγάλη καθυστέρηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά διπλασιάζοντας τα τέρματα τους με τον Ζέλο στο 60΄. Ο Ντινιωτάκης πέντε λεπτά αργότερα έκανε το 0-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Με τους τρίποντο που πήρε η Θύελλα ανέβηκε στους 45 βαθμούς και μένει σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Καλλιθέα, ενώ ο Πανθηραϊκός που αγνοεί τη νίκη για τέταρτο συνεχόμενο ματς έμεινε στους 33.


Το φιλμ του αγώνα
 

17' Καλή στιγμή για τον Πανθηραϊκό. Ο Παληγεώργος έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά

36' Γκολ για τη Θύελλα. Ο Φύτρος εκτέλεσε το φάουλ, βρήκε στην περιοχή τον Αρκούδα, ο οποίος ανενόχλητος έκανε το γυριστό σουτ από κοντά για το 0-1

43' Γκολ για τον Πανθηραϊκό. Ο Λούκα εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κατέληξε στον Μπιρμπίλη κι αυτός ισοφάρισε. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε, στη συνέχεια έπειτα από συνεννόηση με τον βοηθό μέτρησε κανονικά, αλλά κάπου εκεί υπήρξε διακοπή και μετά από νέες διαβουλεύσεις του διαιτητή με τον βοηθό, ο κ. Καλογερόπουλος ακύρωσε εκ νέου το γκολ.

---

60’ Γκολ για τη Θύελλα. Ο Φύτρος εκτέλεσε το φάουλ, ο Καραλής δεν βρήκε τη μπάλα, ο Ζωντός έκανε ασταθής απόκρουση και ο Ζέλο που ακολουθούσε τη φάση, έκανε από κοντά το 0-2.

65’ Γκολ για τη Θύελλα. Ο Ντινιωτάκης βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι στον Ανδριόλα και με ψύχραιμο τελείωμα έκανε το 0-3.

70’ Ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό. Ο Περιάλης βρέθηκε στην περιοχή αλλά σημάδεψε το δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα έφυγε άουτ

78’ Ευκαιρία για τον Πανθηραϊκό. Ο Βαλαβανόπουλος σούταρε έξω από την περιοχή αλλά ο Ανδριόλας έδιωξε ενστικτωδώς


Διαιτητής ήταν ο κ. Καλογερόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Δόση και Καραγιαννίδη



Πανθηραϊκός (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Τσόπέλας, Χούσα, Μπίρμπι, Παληγεώργος, Λούκας, Κόντι, Παπασάββας, Κορέτα (70’ Περιάλης), Αντωνιάδης, Κορακιανίτης


Θύελλα Καμαρίου (Βαγγέλης Χαντές): Ανδριόλας, Ερρίκος, Μπουσάι, Παπαζαχαρίας, Αρκούδας (77’ Σπανός), Φύτρος (69’ Δήμος), Ζέλο (66’ Βεζιρτζόγλου), Σιμιτσής, Αργυρίου, Καραλής, Ντινιωτάκης (69’ Δωματάς)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ευχαριστήριο του Α.Ο. Θήρας στο GK Rent a car Santorini
Ευχαριστήριο του Α.Ο. Θήρας στο Drive car rental company
Ο Α.Ο. Θήρας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Matteo Freschi!
1 νίκη και 1 ήττα για τις νεαρές αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας στα παιχνίδια τους με τον Πανναξιακό στο ΔΑΠΠΟΣ
2 αγώνες για τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας με τον Πανναξιακό στις 13 και 14/4 στο ΔΑΠΠΟΣ
Θύελλα Καμαρίου - Α.Π.Ο. Ελλάς Σύρου σήμερα Τετάρτη 10/4 στο γήπεδο Καμαρίου
Back to back πρωταθλητές της «Dappos Basketball League» οι Bombayers
2 νίκες με 3-0 για τις νεαρές αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας στα παιχνίδια τους με τον Νηρέα στο ΔΑΠΠΟΣ
Bombayers και Πήγασος διεκδικούν τον τίτλο της «Dappos Basketball League»
2 αγώνες για τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας με τον Νηρέα Πάρου στις 6 και 7/4
Φιλανθρωπικός ποδοσαφαιρικός αγώνας μεταξύ Β και Γ Λυκείου στο γήπεδο Καμαρίου την Κυριακή
Έφτασε η ώρα του Final 4 στη «Dappos Basketball League»
Δια πυρός και σιδήρου Ballerz B.C και Bombayers, με ρεκόρ και πλουραλισμό στα ημιτελικά Wolves of 2 Brothers και Πήγασος
Η Οικογένεια του ΑΟ Θήρας, προχωρά. Με ενθουσιασμό, αλλά και σύνεση. Οι επόμενοι στόχοι, είναι ήδη εδώ. Και τους έχουμε βάλει μαζί.
Α. Πατηνιώτης: Για την Άνοιξη ξεκίνησα και με αυτήν θα προχωρήσω. Με χαμόγελο, πάμε ξανά, στο δρόμο για την επόμενη Άνοιξη.
Hondos_KE
apolimantiki
ΔΕΥΑΘ 29/6
Volcano TV
© 2024 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.