18 Ιανουαρίου 2020 Επικοινωνία
10/12/2019

Η χριστουγεννιάτική γιορτή του Α.Ο. Θήρας

Η χριστουγεννιάτική γιορτή του Α.Ο. Θήρας
Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Α.Ο. Θήρας αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον χρόνο που φεύγει με μια όμορφη γιορτή. Ήταν όλοι εκεί, οι αθλήτριες των ακαδημιών, η γυναικεία ομάδα, τα προπονητικά επιτελεία, η διοίκηση, οι γονείς...Όλοι όσοι αποτελούν τη μεγάλη οικογένεια του Α.Ο. Θήρας έδωσαν το "παρών" σε αυτό το όμορφο απόγευμα που ολοκληρώθηκε με πολλά χαμόγελα.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνονται οι George Skopelitis, Spiridoula Sigala, Andreas Patiniotis και George Papagiannis, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάνουν σπορ, γήπεδο μπάσκετ, παπούτσια και εσωτερικός χώρος


Αναλυτικά η δημοσίευση του συλλόγου και φωτογραφικό υλικό :


Ένα Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ γεμάτο γέλια, χαρές, υπέροχη μουσική, γλυκίσματα και φυσικά πολύ παιχνίδι μεταξύ της μεγαλης ομάδας και των μικρών αθλητών μας !!!

Έτσι γιόρτασε και φέτος η Αθλητική οικογένεια του ΑΟ Θηρας την Χριστουγεννιάτικη γιορτή !!

Σύσσωμη η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας ο προπονητής, το προπονητικό επιτελείο, οι αθλήτριες και οι Προπονήτριες των ακαδημιών έδωσαν όλοι το παρών σε αυτή την υπέροχη γιορτή !! 

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν ώστε να δώσουμε χαρά σε μικρούς και μεγάλους !!!!

Ευχόμαστε οι μέρες των Χριστουγέννων ας μεταφέρουν την μαγεία τους στα σπίτια μας και ο Άγιος Βασίλης ας εκπληρώσει τις ευχές όλων μας.

Καλές Γιορτές


Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Branko Gajic, χαμογελάει, κάθεται και πίνακας

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται η Clio Veneti, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνονται οι George Skopelitis, Melina Emmanuilidu, George Papagiannis και Spyros Kelmaer, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάνουν σπορ, άτομα στέκονται, γήπεδο μπάσκετ, παπούτσια και εσωτερικός χώρος

 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved