Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α.Ο. Θήρας : Πέρασε με νίκη από τον Πειραιά και παραμένει στην κορυφή.

Ο Α.Ο. Θήρας πήρε τη νίκη με 3-1 σετ στην έδρα του Πορφύρα, έκανε το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα και παραμένει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.


Ο Μπράνκο Γκάιτς ξεκίνησε το παιχνίδι με τις Μπρίνκμαν, Μερτέκη, Μεντάρο, Εμμανουηλίδου, Χατζηευστρατιάδου, Νογκουέρας  και λίμπερο την Αρτακιανού, ενώ για τον Πορφύρα ο Βαίλης Πανδής επέλεξε στο αρχικό σχήμα τις Γκενγκεμπάχερ, Γιοβάνη, Θαλασσινού, Δραγουμάνου, Μεταξά, Φωτεινού και λίμπερο την Σαμπάτη.


Το πρώτο σετ ξεκίνησε με τον Α.Ο. Θήρας να μπαίνει καλύτερα στο ματς και με επίθεση της Εμμανουηλίδου να κάνει το +4 στο 3-7. Η ομάδα της Σαντορίνης ήταν μπροστά σε όλη την διάρκεια του σετ με τον Πορφύρα να προσπαθεί και να καταφέρνει να μειώσει στον πόντο, όταν με μπλοκ της Φωτεινού έκανε το 20-21. Από εκεί και πέρα ανέλαβε η Μεντάρο, καθώς με 3 δικούς της πόντους το σετ πήγε στις φιλοξενούμενες με 20-25.


Στο δεύτερο σετ είχαμε ανατροπή του σκηνικού καθώς η ομάδα του Πειραιά πίεσε πολύ από τη θέση του σερβίς, δυσκόλεψε την υποδοχή του Α.Ο. Θήρας και με τη Θαλασσινού στα 9 μέτρα έφτασε την διαφορά στο +9 στο 14-5. Η ομάδα της Σαντορίνης δεν μπορούσε να βρει λύσεις, η διαφορά διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του σετ που τελείωσε με 25-17 και ο Πορφύρας ισοφάρισε σε 1-1.


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γήπεδο μπάσκετ και εσωτερικός χώρος

Οι γηπεδούχες με ανεβασμένη ψυχολογία από την ισοφάριση, συνέχισαν καλά και στη αρχή του 3ου σετ, καθώς με δύο πόντους της Δραγουμάνου έφτασαν στο +4 στο 11-7, με τον Μπράνκο Γκάιτς να καλεί σε τάιμ-άουτ. Η διακοπή λειτούργησε για τις αθλήτριες του Σέρβου τεχνικού, με την Μπρίνκμαν στο σερβίς έκαναν σερί 9-0 και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 11-16. Ο Πορφύρας πλησίασε και πάλι στον πόντο στο 20-21 μετά από λάθη του Α.Ο. Θήρας, αλλά ένα μικρό σερί 3-0 για τις φιλοξενούμενες έφερε το 21-24. Οι αθλήτριες του Πανδή επέστρεψαν στο ματς και ισοφάρισαν σε 24-24, αλλά ένα άουτ σερβίς της Γκούρα και μια επίθεση της Δραγουμάνου στο φιλέ έδωσαν το σετ στις Σαντορινιές με 24-26.


Στο τέταρτο σετ ο Α.Ο. Θήρας πέρασε μπροστά με 3-6 με ένα πλασέ της Νογκουέρας, με τον Πορφύρα όμως και πάλι να βγάζει αντίδραση και να φτάνει τη διαφορά στο +4 (11-7) μετά από άουτ επιθέσεις της Μπρίνκμαν και της Μεντάρο. Ένα σερί 8-0 των αθλητριών του Γκάιτς έδωσαν και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα της Σαντορίνης με τον Βασίλη Πανδή να παίρνει τάιμ άουτ. Οι φιλοξενούμενες αποφασισμένες διατήρησαν την διαφορά μέχρι το τέλος του σετ, που ολοκληρώθηκε με 18-25 από μια άουτ επίθεση της Δραγουμάνου και δύο μπλοκ από την Κούση.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ


Με αυτό το αποτέλεσμα ο Α.Ο. Θήρας συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +2 από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Πανναξιακό, με το ενδιαφέρον του πλέον να στρέφεται στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στην ομάδα της Νάξου. Η ομάδα της Σαντορίνης είναι η μοναδική που δεν έχει απώλεια βαθμού στο πρωτάθλημα.

 


Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Οικονόμου Μ..


Τα σετ: 3-1 (20-25, 25-17, 24-26, 18-25)


*Οι πόντοι του Πορφύρα προήλθαν από 7 άσσους, 38 επιθέσεις, 11 μπλοκ και 31 λάθη αντιπάλων και του ΑΟ Θήρας προήλθαν από 6 άσσους, 53 επιθέσεις, 6 μπλοκ και 28 λάθη αντιπάλων.


ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Πανδής): Γιοβάνη 15 (8/28 επ., 3 άσσοι, 4 μπλοκ), Θαλασσινού 4 (2/21 επ., 2 μπλοκ, 39% υπ. - 22% άριστες), Γκενγκεμπάχερ 2 (2/6 επ.), Φωτεινού 7 (3/8 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ), Μεταξά 6 (3/12 επ., 3 μπλοκ), Δραγουμάνου 22 (20/42 επ., 2 άσσοι, 48% υπ. - 6% άριστες) / Σαμπάτη (λ, 32% υπ. - 4% άριστες), Γκούρα, Καλοσάκα, Νικολάκη.

ΑΟ ΘΗΡΑΣ (Γκάιτς): Μεντάρο 20 (18/39 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Μπρίνκμαν 13 (11/32 επ., 2 άσσοι, 43% υπ. - 27% άριστες), Νογκουέρας 5 (3/4 επ., 2 άσσοι), Μερτέκη 13 (11/36 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ, 39% υπ. - 12% άριστες), Χατζηευστρατιάδου 6 (4/12 επ., 2 μπλοκ), Εμμανουηλίδου 6 (6/13 επ.) / Αρτακιανού (λ, 67% υπ. - 42% άριστες), Μπούκουρα (λ), Βενέτη, Καραφουλίδου, Κούση 2 (2 μπλοκ).



Βασίλης Πανδής (ΑΟΦ Πορφύρας): «Αν θέλεις να έχεις τύχη με ομάδες αυτού του επιπέδου θα πρέπει να έχεις συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Δυστυχώς εμείς την είχαμε μόνο σε κάποια σημεία του αγώνα και η Σαντορίνη μας τιμώρησε. Δεν πρέπει να σταθούμε εδώ, έχουμε δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας με συνεχόμενα παιχνίδια, με πρώτο το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Μπράνκο Γκάιτς (ΑΟ Θήρας): «Για πρώτη φορά στην καριέρα μου δεν τσέκαρα τις θέσεις που δήλωσα και μπέρδεψα την ακραία με την πασαδόρο στο δεύτερο σετ. Τα κορίτσια κέρδισαν τρία σετ και εγώ έχασα ένα».
 
 


Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής :


Μαρκόπουλο - Ηλιούπολη 3-0

ΠΑΟΚ - Ηλυσιακός 3-0 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-3 

Πανναξιακός - Αίαντας Ευόσμου 3-0 

Θέτιδα Βούλας - Άρης 3-1


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία του α’ αγώνα των πλέι οφ, εκφράζει η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας
Ματσάρα τριών παρατάσεων και… έρχονται πλέι οφ στη «Dappos Basketball League»
Στη Βούλα ξεκινάει σήμερα ο Α.Ο. Θήρας τη μάχη της πρόκρισης στα ημιτελικά της Volleyleague γυναικών
Μία νίκη και μία ήττα για τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας στη Νάξο
Την 4η θέση με συνολικά 44 βαθμούς στην κανονική διάρκεια της Volleyleague γυναικών κατέλαβε ο Α.Ο. Θήρας
Η Στέλλα Χριστοδούλου βραβεύτηκε από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό
Με το εκτός έδρας ντέρμπι αυτή την ώρα στου Ρέντη ολοκληρώνεται για τον Α.Ο. Θήρας η κανονική διάρκεια της Volleyleague γυναικών
Με μια επιβλητική εμφάνιση και το εμφατικό 3-0 επί της ΑΕΚ, ο Α.Ο. Θήρας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Σαντορίνη
“Σφραγίζουν” αρκετές θέσεις στην προτελευταία… στροφή της “Dappos Basketball League”
Έτοιμος ο Α.Ο. Θήρας για το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος στο νησί, έναντι της ΑΕΚ
Τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, Τάσο Μπακασέτα ευχαριστεί ο αναπλ. Υπ. Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης
«Κορυφή» χωρίς κόπο για Ballerz, άλμα πλέι οφ για 98ers, σημαντικές νίκες για Wolves και Nuggets!
Την Α.Ε.Κ. αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο 16 Μαρτίου στις 19.00 στην έδρα του ο Α.Ο. Θήρας
3 νίκες και μία ήττα για τις νεαρές αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας 
Τελικός…Νο1 για τους Ballerz και ο νυν υπέρ πάντων αγών για 98ers και KaMinSoon
Hondos_KE
apolimantiki
ΔΕΥΑΘ 29/6
Volcano TV
© 2024 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.