Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Α.Ο. Θήρας: Νίκη επί του Πανναξιακού στο τελευταίο του φιλικό

Το τελευταίο του φιλικό προετοιμασίας έδωσε ο Α.Ο. Θήρας, που υποδέχτηκε τον Πανναξιακό το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού.


Η ομάδα της Σαντορίνης επικράτησε με 3-0 σετ, έδειξε βελτίωση σε σχέση με τα δυο τελευταία φιλικά που έδωσε στο νησί και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στο Μαρκόπουλο, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Σάββατο (19/10, 18:00), για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γήπεδο μπάσκετ και εσωτερικός χώρος

Ο Μπράνκο Γκάιτς ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα με τις Μπρίνκμαν, Μερτέκη, Μεντάρο, Εμμανουηλίδου, Χατζηευστρατιάδου, Νογκέιρας και λίμπερο την Αρτακιανού. 


Από την άλλη ο Αποστόλης Οικονόμου, που δεν είχε στην διάθεση του τις Ρουέδα και Τουλγαρίδου, ξεκίνησε με τις Μιλέν, Αμαράλ, Νώτη, Μαλουσάρη, Αργυρίου, Παπαδοπούλου και λίμπερο την Τσαγκαράκη.


Στο πρώτο σετ ο Α.Ο. Θήρας μπήκε καλύτερα στο ματς, με τον Πανναξιακό να ισορροπεί και να μειώνει σε 12-11. Δύο άσσοι της Χατζηευστρατιάδου  έκαναν το 17-12 με τον Οικονόμου να παίρνει το πρώτο του τάιμ - άουτ. Με την επιστροφή οι γηπεδούχες συνέχισαν να πιέζουν από τη θέση του σερβίς και να αυξάνουν την διαφορά, με το σετ να τελειώνει με 25-17 από επίθεση σε πρώτο χρόνο της Χατζηευστρατιάδου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ


Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες συνέχισαν χωρίς αλλαγές και κοντά στο σκορ, με τις Σαντορινιές να φτάνουν στο +4 (13-9) μετά από λάθος στο σερβίς της Παπαδοπούλου και έναν άσσο της Εμμανουηλίδου. Σε εκείνο το σημείο ο Οικονόμου έριξε στο ματς τις Ιωάννου-Τόλλιου στην θέση των Παπαδοπούλου-Νώτη. Το σετ έφτασε στο 16-15 με μπλοκ της Μιλέν, με τον Γκάιτς να καλεί σε τάιμ-άουτ και στην επιστροφή ένας άσσος της Ιωάννου να ισοφαρίζει σε 16-16. Η εμπειρία των Μερτέκη-Εμμανουηλίδου έδωσαν και πάλι προβάδισμα στις γηπεδούχες και στο 20-17 ο Σέρβος τεχνικός πέρασε στο παιχνίδι τις Καραφουλίδου-Βενέτη στην θέση των Μεντάρο-Νογκέιρας. Το σετ τελείωσε με 25-21 μετά από ένα λάθος των φιλοξενούμενων στο φιλέ.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, περιλαμβάνονται οι Μαίρη Μπούκουρα, Melina Emmanuilidu και Anika Brinkmann, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Η Κούση και η Μπούκουρα ξεκίνησαν για τον Α.Ο. Θήρας στο τρίτο σετ, ενώ για τον Πανναξιακό η Γιαννέλου. Η ομάδα της Σαντορίνης είχε ένα μικρό προβάδισμα, με τη Νώτη να μειώνει στον πόντο στο 8-7. Ο Γκάιτς έριξε και πάλι στο ματς τις Καραφουλίδου-Βενέτη και ο Πανναξιακός με άσσο της Μιλέν πέρασε μπροστά με 11-12. Ο Σέρβος προπονητής πήρε τάιμ-άουτ και με την επιστροφή μπήκε στο παιχνίδι και η Παναγιωτίδου. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες στο 13-13, με τις γηπεδούχες να τρέχουν ένα σερί 8-1 και με ένα άσσο της Καραφουλίδου να γίνεται το 21-14. Στο 22-15 πέρασε στον αγώνα η 15χρονη Τζένη Μπάγια στη θέση της Μερτέκη, με την νεαρή αθλήτρια των ακαδημιών της ομάδας της Σαντορίνης να δέχεται το ζεστό χειροκρότημα της εξέδρας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Το σετ ολοκληρώθηκε με 25-20 μετά από μια επίθεση της Παναγιωτίδου με τον Α.Ο. Θήρας να παίρνει τη νίκη με 3-0 στο τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων πριν την έναρξη της φετινής Volleyleague.


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, γήπεδο μπάσκετ και εσωτερικός χώρος

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε σε άριστο κλίμα, με τις αθλήτριες και τα προπονητικά τιμ των δυο ομάδων να φωτογραφίζονται στο κέντρο του γηπέδου και να δίνουν ραντεβού για το επόμενο μεταξύ τους ματς του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί για την 4η αγωνιστική στο ίδιο γήπεδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ευχαριστήριο του Α.Ο. Θήρας στο Drive car rental company
Ο Α.Ο. Θήρας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Matteo Freschi!
1 νίκη και 1 ήττα για τις νεαρές αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας στα παιχνίδια τους με τον Πανναξιακό στο ΔΑΠΠΟΣ
2 αγώνες για τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας με τον Πανναξιακό στις 13 και 14/4 στο ΔΑΠΠΟΣ
Θύελλα Καμαρίου - Α.Π.Ο. Ελλάς Σύρου σήμερα Τετάρτη 10/4 στο γήπεδο Καμαρίου
Back to back πρωταθλητές της «Dappos Basketball League» οι Bombayers
2 νίκες με 3-0 για τις νεαρές αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας στα παιχνίδια τους με τον Νηρέα στο ΔΑΠΠΟΣ
Bombayers και Πήγασος διεκδικούν τον τίτλο της «Dappos Basketball League»
2 αγώνες για τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας με τον Νηρέα Πάρου στις 6 και 7/4
Φιλανθρωπικός ποδοσαφαιρικός αγώνας μεταξύ Β και Γ Λυκείου στο γήπεδο Καμαρίου την Κυριακή
Έφτασε η ώρα του Final 4 στη «Dappos Basketball League»
Δια πυρός και σιδήρου Ballerz B.C και Bombayers, με ρεκόρ και πλουραλισμό στα ημιτελικά Wolves of 2 Brothers και Πήγασος
Η Οικογένεια του ΑΟ Θήρας, προχωρά. Με ενθουσιασμό, αλλά και σύνεση. Οι επόμενοι στόχοι, είναι ήδη εδώ. Και τους έχουμε βάλει μαζί.
Α. Πατηνιώτης: Για την Άνοιξη ξεκίνησα και με αυτήν θα προχωρήσω. Με χαμόγελο, πάμε ξανά, στο δρόμο για την επόμενη Άνοιξη.
Προημιτελικά με φαβορί και… επικίνδυνα αουτσάιντερ στη «Dappos Basketball League»
Hondos_KE
apolimantiki
ΔΕΥΑΘ 29/6
Volcano TV
© 2024 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.