19 Νοεμβρίου 2019 Επικοινωνία
13/10/2019

Ήττα για τον Καρτεράδο στη Σέριφο

Ήττα για τον Καρτεράδο στη Σέριφο

Ο Καρτεράδος παρά τις δυσκολίες ταξίδεψε στη Σέριφο για την πρεμιέρα της Α΄Κατηγορίας στο πρωτάθλημα Κυκλάδων, όπου και ηττήθηκε δίκαια με 3-0 από την τοπική ομάδα.


Άξιο σχολιασμού εκτός από την ήττα των φιλοξενούμενων, αποτελεί το γεγονός ότι ο προπονητής κ. Παναγιωτίδης είχε στη διάθεση του μόλις 11 ποδοσφαιριστές.


Η ομάδα της Σαντορίνης είχε ζητήσει από την ΕΠΣ Κυκλάδων  την προσωρινή αναβολή του παιχνιδιού και τη διεξαγωγή του τον επόμενο μήνα, καθώς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν μπορούσαν να μείνουν μακριά από της δουλειές τους για 2 ημέρες ώστε να ταξιδέψουν στο νησί της Σερίφου. Το αίτημα απορρίφθηκε, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της διοίκησης να ψάχνουν λύση ώστε να η ομάδα να καταφέρει να αγωνιστεί.


Έστω και με μεγάλη δυσκολία η αποστολή συγκροτήθηκε από 11 ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τους συνοδούς. Η “οδύσσεια” της ομάδας συνεχίστηκε και μετά το ματς καθώς για την επιστροφή στη Σαντορίνη χωρίστηκε σε δυο γκρουπ.


Οι μισοί πήραν το καράβι για Πειραιά και από εκεί κατευθύνθηκαν στο Ελ. Βενιζέλος ώστε να επιστρέψουν συντομότερα στη “βάση” τους και τις δουλειές τους, ενώ οι υπόλοιποι έφτασαν Σαντορίνη την επόμενη ημέρα με μια στάση στην Πάρο για αλλαγή πλοίου..


Τα έξοδα του ταξιδιού ξεπέρασαν τα 1500 ευρώ με τους ανθρώπους της ομάδας δικαίως να μην είναι και τόσο… χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι που πέρασε σε δεύτερη μοίρα για τους Σαντορινιούς, ο Α.Ο. Σερίφου επικράτησε δίκαια με 3-0 ,με γκολ του Σκοπελίτη στο 12΄και του Λιβανιού στο 55΄ και το 60΄.

Ο ΑΟ Σερίφου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές, καθώς στο 69΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παππάς.


Διαιτητής ήταν ο κ. Γιάννης Ρούσσος, με βοηθούς τους Ρούσσο Γουίνδο και Φραγκίσκο Σαργολόγο.

 

ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ: (Γιάννης Ράμπιας): Βαλσαμάκης Κοσ., Βαλσαμάκης Κων., Παγιολάρι, Εφέντι, Μαγουλάς (90΄ Τσελάμι), Λιβάνιος (88΄Κιούσης), Παπαδόπουλος, Ρεβίνθης Κ. (77΄Παρίσης Δ.), Παππάς , Σκοπελίτης, Μποφίλιος (59΄Καραγκούνης).

ΑΟ Καρτεράδος (Δημήτρης Παναγιωτίδης): Ροδάκης, Φέκας , Χάλαρης, Βαρμάζης, Ντάλλας, Φίλων, Κλεβίστ, Τριαντάφυλλος, Αρβανίτης, Σελιστάι, Τομόρι

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved