11 Δεκεμβρίου 2019 Επικοινωνία
04/10/2019

Ο ΑΟ Θήρας τιμά τους ευεργέτες της Σαντορίνης

Ο ΑΟ Θήρας τιμά τους ευεργέτες της Σαντορίνης

Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα και οι τίτλοι που αναγάγουν τις ομάδες από μικρές σε μεγάλες.

Είναι κάποιες ενέργειες που αναδεικνύουν το μεγαλείο των ομάδων. Τρανταχτό παράδειγμα ο ΑΟ Θήρας ο οποίος για έκτη συνεχή χρονιά ετοιμάζεται να τιμήσει τον ευεργέτη της Σαντορίνης, Ευάγγελο Νομικό.

Τα "Νομίκεια 2019" είναι προ των πυλών με τους διοικούντες τον ΑΟ Θήρας να ετοιμάζουν μια μεγάλη διήμερη γιορτή με εκπλήξεις στο ΔΑΠΠΟΣ, προσκαλώντας δωρεάν όλη τη Σαντορίνη να γνωρίσει και να χειροκροτήσει τη νέα ομάδα.

Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 17.30 το απόγευμα της Τετάρτης όπου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της ομάδας παρουσία των τοπικών αρχόντων του νησιού αλλά και εκπροσώπων της Περιφέρειας.

Στις 18.00 Ο ΑΟ Θήρας θα παίξει με το Μαρκόπουλο και στις 20.30 Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό λίγες μέρες πριν το πρώτο τους επίσημο ντέρμπι στην πρεμιέρα της Volleyleague. Την Πέμπτη οι νικητές των δύο αγώνων θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τελικό της διοργάνωσης ενώ οι ηττημένοι θα παίξουν για την τρίτη θέση.

Το κόστος της εκδήλωσης καλύπτεται εξ ολοκλήρου από τον ΑΟ Θήρας και τους χορηγούς του που πάντα στέκονται δίπλα υλικά και ηθικά στο καμάρι του νησιού.


πηγή : ΣΤΟ ΦΙΛΕ - volleyball TV Show

 

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved