12 Δεκεμβρίου 2019 Επικοινωνία
19/09/2019

Α.Ο. Θήρας : Δεν διαπραγματευόμαστε τις αξίες μας και την ηθική μας

Α.Ο. Θήρας : Δεν διαπραγματευόμαστε τις αξίες μας και την ηθική μας

Η Παναγιώτα Ξανθοπούλου είναι πλέον και επίσημα αθλήτρια του Ολυμπιακού καθώς ο Α.Ο. Θήρας έδωσε τη συγκατάθεση του στη μετακίνηση της στην ομάδα του Πειραιά.

Η αθλήτρια θέλησε να μετακομίσει στην πρωτεύουσα για σπουδές και συγχρόνως να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, με την ομάδα της Σαντορίνης να συναινεί και να μην στέκεται εμπόδιο στην επαγγελματική ή επιστημονική της ανέλιξη.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν μεμονωμένα δημοσιεύματα για την υπόθεση που στοχοποιούσαν την ομάδα των Κυκλάδων, με τον Α.Ο. Θήρας μέσω δελτίου τύπου να δίνει απαντήσεις και να παρουσιάζει την αλήθεια.Αναλυτικά :Απαντούμε, μόνο όταν κάτι έχει αξία ή σε ότι θίγει τις αξίες μας.


Οι δημοπρασίες αθλητριών, δεν είναι στη λογική μας. Μια μικρή απόδειξη, είναι πως τις Ακαδημίες μας, τις επιμελούνται πρώην αθλήτριές μας. Γιατί ήρθαν, μας εμπιστεύτηκαν και τις εμπιστευτήκαμε. 
Θα ήταν εντελώς αντίθετο στις πεποιθήσεις μας να σκεφτούμε καν, πως θα βάζαμε το οποιοδήποτε εμπόδιο στην αθλητική ή επιστημονική ανέλιξη, μιας αθλήτριας. 
Το αντίθετο, κάναμε. Στηρίξαμε, παροτρύναμε και ενθαρρύναμε, κάθε βήμα τους, όπως κάνουμε μέχρι και σήμερα. 
Επειδή όμως κάποιοι λίγοι δεν έχουν αντιληφθεί τις αξίες μας και τις έθιξαν- θέλουμε να πιστεύουμε, εν αγνοία τους, τονίζουμε και τελειώνουμε:

Από την πρώτη στιγμή, δηλώσαμε πως θα είναι τιμή μας, η επιστημονική ή εκπαιδευτική εξέλιξη της αθλήτριάς μας Παναγιώτας Ξανθοπούλου, εφόσον τούτη ήταν και η πραγματική της επιθυμία. Στις επαφές που έγιναν μόλις τις τελευταίες ημέρες, με το ιστορικό σωματείο του Ολυμπιακού, δώσαμε την λογική λύση και συναίνεση, χωρίς προ απαιτούμενα ή απαιτήσεις. 
Παραπέμπουμε στην αθλήτρια και το νέο σωματείο της για επιβεβαίωση. 


Δεν διαπραγματευόμαστε τις αξίες μας και την ηθική μας. Λειτουργούμε πάντα με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα. Δεν λειτουργούμε με ταμειακή μηχανή, αλλά μόνο με τις Αρχές μας. Δεν τις ευτελίζουμε και δεν τις πουλάμε. 


Εκ του ΔΣ 
ΑΟ Θήρας.


 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved