Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020

Ευχαριστήρια επιστολή – ενημέρωση πεπραγμένων της απερχόμενης διοίκησης του Οργανισμού
Με αφορμή το πέρας της θητείας της παρούσας διοίκησης του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αρχικά τον τέως Δήμαρχο κο Αναστάσιο Νικόλαο Ζώρζο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μας καθώς και όλους τους συνεργάτες που κατά το διάστημα της παρουσίας μας στο Δημοτικό Νομικό Πρόσωπο συνέβαλαν τα μέγιστα για την επίτευξη του κοινού στόχου, ήτοι την καλύτερη οργάνωση, αναβάθμιση των δράσεων και εκδηλώσεων και γενικότερα βελτίωση των αποτελεσμάτων. Περισσότερο όμως από όλους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον απλό πολίτη της Σαντορίνης και της Θηρασιάς γιατί αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια καθώς βασικό δόγμα της φιλοσοφίας μας στάθηκε εξ’ αρχής η συμμετοχή του κόσμου. Η παροχή προγραμμάτων Αεροβικής Εκγύμνασης, η λειτουργία της Φιλαρμονικής, Μαθήματα Παραδοσιακών Χορών , Βιωματικά Εργαστήρια – ομάδες, το Santorini Experience, το WKF Santorini Cup, το τοπικό πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης, Geobukan Tour and Training Martial Arts, Circus Festival αλλά και η διοργάνωση μιας σειράς άλλων αθλητικών δράσεων θαρρούμε πως αποτέλεσαν ένα χρηστικό εργαλείο για την ικανοποίηση των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών αναγκών της τοπικής κοινωνίας.


Επιπρόσθετα, σε αγαστή συνεργασία με το Δήμο Θήρας διοργανώσαμε ένα πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων οι οποίες στην πλειοψηφία τους προσφέρονταν δωρεάν στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας προς τους δημότες. Μουσικές, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις για μεγάλους και παιδιά, εκδηλώσεις ποικίλου ύφους, συνεργασία με καλλιτέχνες που έχουν ρίζες από το νησί,  συνέχιση και εδραίωση του μουσικού φεστιβάλ Στρογγύλη, συνδιοργανώσεις με πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς, αποκριάτικες δράσεις, συμμετοχή και συντονισμός δράσεων για το Χριστουγεννιάτικο χωριό κλπ. συνέθεταν κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια της θητείας μας, μια γιορτή πολιτισμού. Μέλημα μας επίσης υπήρξε να δώσουμε τη δυνατότητα στους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις και τους χειμερινούς μήνες, όταν παύει η έντονη πολιτιστική δραστηριότητα από τους άλλους φορείς.


Σε επίπεδο συντηρήσεων των αθλητικών χώρων στο βαθμό της ευθύνης μας θεωρούμε ότι σταθήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα στα Αθλητικά σωματεία του νησιού με  γενικές εργασίες συντήρησης, περιφράξεων και εξοπλισμού των αθλητικών χώρων, με αντικατάσταση προβολέων και έλεγχο πυλώνων, τοποθέτηση  πλαστικών  καθισμάτων, συντηρήσεις σε παρκέ και σε
τάπητες ποδοσφαίρου, προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού αλλά και ιατρικού υλικού για τις ανάγκες των ομάδων μας. Δυστυχώς αντιμετωπίσαμε πολλά φαινόμενα βανδαλισμών σε αρκετά γήπεδα του νησιού που σε συνδυασμό με την ανεπάρκεια σε αστυνομική δύναμη – δυσκολία επίβλεψης και αστυνόμευσης δυσκόλεψε εξαιρετικά την προσπάθεια μας.


Όσο αφορά την υλοποίηση μελετών, υλοποιήθηκε με ιδίους πόρους η μελέτη πυρασφάλειας στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας καθώς και μια σειρά άλλων μελετών και βρισκόμαστε στο στάδιο δημοπράτησης (πρόγραμμα «Φιλόδημος»)  για την «Ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου και των γύρω κτιρίων» ύψους 781.200,00 ενώ εκκρεμεί η ένταξη στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» για την χρηματοδότηση έργων ύψους 680.450,00 ευρώ. Συγκεκριμένα, οι εργασίες αφορούν στην «αντικατάσταση επικάλυψης στέγης του Κλειστού Γυμναστηρίου», στην «Κατασκευή στεγάστρου στο ανοιχτό γήπεδο που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ» και στην «Κατασκευή κτιρίου αποδυτηρίων και κτιρίου wc φιλάθλων στο Δημοτικό Γήπεδο Θήρας». Επιπρόσθετα κατατέθηκε στο Υπουργείο Αθλητισμού Τεχνική Έκθεση και μελέτη αντικατάστασης χλοοτάπητα για το Δημοτικό στάδιο Καμαρίου.


Εν κατακλείδι, αναλάβαμε τα ηνία του Οργανισμού τον Δεκέμβριο του 2014 με τακτική επιχορήγηση που ανερχόταν στο ύψος των τριακοσίων χιλιάδων ευρώ και ουσιαστικά σε μία πενταετία λόγο των αυξημένων αναγκών για συντήρηση των αθλητικών χώρων αλλά και τη διοργάνωση του πολιτιστικού και αθλητικού προγράμματος του Δήμου Θήρας εκτελούμε προϋπολογισμό για το τρέχον έτος ύψους πλέον του ενός εκατομμυρίου ευρώ με τα ταμειακά μας διαθέσιμα την 30/08/2019 να ανέρχονται στις 817.564,30 ευρώ. Δίνουμε την σκυτάλη στο νέο Δ.Σ. του Οργανισμού με την ευχή και την επιθυμία να συνεχιστούν αυτά που αφήνουμε ως παρακαταθήκη και την ίδια στιγμή να υλοποιήσει με επιτυχία το δικό του όραμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
Reschedule
Koronoios
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Επιστολή του Λευτέρη Αυγενάκη στον Ειρηναίο Φρέρη
Το "λουκέτο" στις αθλητικές εγκαταστάσεις συνεχίζεται
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας βόλεϊ του Πουέρτο Ρίκο εξυμνεί τον Α.Ο. Θήρας για τη φιλοξενία στη Νογκουέρας
ΔΑΠΠΟΣ : Άμεση και αποτελεσματική κάλυψη αθλητικών αναγκών σε σχολεία και αθλητικούς συλλόγους
Οριστική αναβολή Ολυμπιακών & Παραολυμπιακών για το 2021
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον Α.Ο. Θήρας
ΕΠΣ Κυκλάδων : Μείνετε προστατευμένοι από τον "αντίπαλο", ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες των "ειδικών" και θα νικήσουμε
Νέα αναστολή στα εθνικά πρωταθλήματα και αναβολή στο final 4 γυναικών από την Ε.Ο.ΠΕ.
Το μήνυμα της οικογένειας του Α.Ο. Θήρας για τον κορονοϊό : "Μένουμε Σπίτι"
Επιστρέφουν στα σπίτια τους οι αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας
Τα δεδομένα για τις 12 ομάδες της Volleyleague γυναικών - Ποιες αθλήτριες αποχώρησαν
Τ.Ε. Κυκλάδων : H υγεία όλων είναι πολύτιμη γι΄ αυτό … «Μένουμε Σπίτι»
Α.Ο. Θήρας : "Μένουμε σπίτι"
"Λουκέτο" σε όλες τις διοργανώσεις της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας βόλεϊ.
Με τηλεργασία τα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ.
web radio
Web Tv
Hondos Cender
Denaxa
Mikres Aggelies
Nova
Poliiatreio
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ


ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
FOLLOW US
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.