Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Κόντρα ΔΑΠΠΟΣ με Λάβα Εμπορείου!

Κόντρα του ΔΑΠΠΟΣ με την Λάβα Εμπορείου προέκυψε μετά την ανάρτηση της ομάδας στο διαδίκτυο, με αφορμή την αναβολή έναρξης της σεζόν για της ακαδημίες της λόγω της κατάστασης του γηπέδου 5χ5 στον Άγιο Γεώργιο.


Ο ΔΑΠΠΟΣ αφού πρώτα συμβουλεύει τους δημοσιογράφους πως να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, στη συνέχεια απαντάει στην ανακοίνωση της Λάβας Εμπορείου. Διαβάστε αναλυτικά :


Κύριοι των Μ.Μ.Ε. η δουλειά του δημοσιογράφου δεν είναι απλά να αναρτά ανακοινώσεις αλλά να διασταυρώνει τα γεγονότα, να αξιολογεί και έπειτα ελεύθερα να τα δημοσιοποιεί. Παρακαλώ λοιπόν έπειτα από την ανακοίνωση που δημοσιοποιήσατε και μερικοί βαφτίσατε ως μάθημα υπευθυνότητας, να παραθέσετε προς κρίση του φίλαθλου κόσμου τα έγγραφα και την επικοινωνία που είχε η διοίκηση της Λάβας με το Δ.Σ. του Οργανισμού εκθέτοντας μας το πρόβλημα καθώς στην ανακοίνωση της αναφέρει « όλο το προηγούμενο έτος έχουμε εκφράσει την δυσαρέσκεια μας για τους κινδύνους του γηπέδου στους αρμόδιους φορείς».

Προς αποκατάσταση της αλήθειας η διοίκηση της Λάβας ουδέποτε μας έχει γνωστοποιήσει το παραμικρό πρόβλημα για το γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, όπως και δεν μας ενημέρωσε ως όφειλε ότι προτίθεται για την φετινή αγωνιστική χρονιά να κάνει χρήση του γηπέδου. Αντιθέτως ενημερωθήκαμε, ή αλλιώς λάβαμε ένα μάθημα υπευθυνότητας από τα εσάς. Δεν είναι δυνατόν να μην έχει γνώση ο Οργανισμός στην αρμοδιότητα του οποίου είναι η χρήση του γηπέδου και να μην έχει ενημερωθεί έστω τηλεφωνικά ότι μια ομάδα του νησιού προτίθεται να κάνει χρήση του αθλητικού χώρου. Αρχικά όφειλε να αιτηθεί για τη χρήση και να ενημερώσει ποιος θα είναι ο πιστοποιημένος προπονητής των ακαδημιών. Έχουμε ως διοίκηση σταθεί όλο αυτό το διάστημα μακριά από παιχνίδια εντυπωσιασμού όμως κάποιοι το έχουν εκλάβει ως αδυναμία νομίζοντας πως θα πουλήσουν εκδούλευση ή θα εξυπηρετήσουν κάποια άλλη πολιτική σκοπιμότητα; Δίχως λόγο γιατί οι σχέσεις της απερχόμενης με την νέα διοίκηση είναι σε άριστο επίπεδο επικοινωνίας.

Σας γνωρίζουμε λοιπόν ότι με το αρ. πρωτ. 777/2015 - 14/12/2015 έγγραφο του Οργανισμού, ζητήσαμε από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Θήρας να προβούν σε έλεγχο και να πιστοποιήσουν την καταλληλότητα των αθλητικών χώρων. Επανήλθαμε με το αριθμ πρωτ. 1.115/2017 -02/11/2017 έγγραφο μας, αιτούμενοι την κατηγοριοποίηση και αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού. Τέλος και με το αρ. πρωτ. 775/2019 -12/08/2019 αιτηθήκαμε εκ νέου και υπερθεματίσαμε πως είναι απαραίτητο να γίνουν οι πρέπουσες ενέργειες και οι απαραίτητοι έλεγχοι από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου και να μας κοινοποιηθούν τα αποτελέσματα του ελέγχου προκειμένου να είμαστε ενήμεροι για την ορθή χρήση και τα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χώροι άθλησης. Η υπηρεσία του Δήμου καθώς γνωρίζουμε έχει ξεκινήσει τον έλεγχο τον αθλητικών εγκαταστάσεων και αναμένουμε ενημέρωση.

Όλα τα παραπάνω καθώς και οι συντηρήσεις των γηπέδων στο μέτρο του δυνατού όλο αυτό το διάστημα αποδεικνύουν ότι ο Οργανισμός ενδιαφέρεται για να την ασφάλεια των αθλούμενων. Καλό είναι να φέρεται στο φως τα έγγραφα που ενημερώνουν την διοίκηση του Οργανισμού και να ζητήσετε από τους αρμόδιους του σωματείου να σας τα προσκομίσουν. Τα υπόλοιπα μαθήματα είναι προς λαϊκή κατανάλωση…

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Τζούρος ΕλευθέριοςΗ ανακοίνωση του ΔΑΠΠΟΣ έφερε νέα καυστική απάντηση από τη Λάβα Εμπορείου που εκφράζει τη λύπη της για την εμπιστοσύνη που έδειξε στη διοίκηση του οργανισμού. 


Αναλυτικά :
 

Αξιότιμε κ προεδρε πραγματικά μείνανε έκπληκτοι απο την ταχύτητα της απάντηση σας προς το σωματείο μας και αναρωτιόμαστε γιατι ολα τα προηγούμενα έτη δεν λάβαμε ούτε μια ανακοίνωση στις τόσες οχλήσεις μας.

Αναρωτιόμαστε δε γιατι δεν βγάλατε μια ανακοίνωση για την καθαριότητα που ποτε δεν προσφέρατε στον χώρο ;

Για τον ελλιπείς φωτισμό ;;

Για την κακη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ;;

Για την παράκληση να επενδυθεί με αφρολέξ στο μπετό εντός αγωνιστικού χώρου με κίνδυνο να τραυματιστεί οποοσδηποτε;;

Για την περιφρούρηση του γηπέδου που εμείς προσφέραμε ;;

Για την επένδυση των τερμάτων με αφρολέξ Που εμείς κάναμε ;;

Για το ΓΗΠΕΔΟ που εμείς σας παραχωρήσαμε με σκοπό να τοποθετήσετε πλαστικό χλοοτάπητα και 5 χρονια μας κοροϊδεύετε ;;

Και αντί αυτού απαντήσατε στην επιστολή αγωνίας -διαμαρτυριας μας και αναφέρεστε στα ΜΜΕ που αναφέρθηκαν στο θέμα τα οποία όλο το προηγούμενο διάστημα εκθειάζετε οταν κάνουν αναφορές προς το έργο σας .

Λυπούμαστε πραγματικά για την εμπιστοσύνη και την υπομονή που κάναμε ολα αυτα τα χρονια .

Σας ευχόμαστε καλη συνέχεια και καλη ξεκούραση με την ευχή η νέα διοίκηση να ακουμπήσει στα πραγματικά μας προβλήματα ωστε με την στήριξη και συνεργασια μας να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια .

Το ΔΣ 

Υ.Γ Όλο αυτό το διάστημα δεν εχουμε προβεί σε ανακοινώσεις και ούτε πρόκειτε να τις συνεχίσουμε με σκοπό τον λαϊκισμό .

 


 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
Web Tv
Web Radio
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Στην Σύρο το Final Four του κυπέλλου Volley ανδρών
Πανθηραϊκός-Θύελλα Καμαρίου την Κυριακή 23/2 στις 15:00
ΑΟ Θήρας και παιδιά μια σχέση ιδιαίτερη...
"Βαρδάρης" ο Α.Ο. Θήρας, πέρασε με νίκη και από τη Μικρα
Στη Θεσσαλονίκη ο Α.Ο. Θήρας
Οι δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα Α.Ο. Θήρας - Dresdner S.C.
Το ευχαριστώ της διοίκησης του Α.Ο. Θήρας στον υπέροχο κόσμο
Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. : Ευχαριστούμε τον Α.Ο. Θήρας για τις στιγμές υπερηφάνειας που μας χάρισε
Καταιγιστικός ο Α.Ο. Θήρας, έκανε σκόνη και θρύψαλα την Dresdner!
Την Τετάρτη (19/2, 19:30 cosmote sport 7) στη Σαντορίνη η πρώτη "μάχη" του Α.Ο. Θήρας με την Dresdner.
Η Ελληνική φιλοξενία του Α.Ο. Θήρας
Ναράνχο : ”Μπορεί ο Α.Ο.Θήρας, κλειδί το πρώτο ματς”
Κύπελλο γυναικών: Το πλήρες πρόγραμμα των προημιτελικών
Η Αρτακιανού στη dream team της 16ης αγωνιστικής
Σωστά βήματα...εντός και εκτός γηπέδου
Hondos Cender
Denaxa
Anatpixiaki etairia kikladon
Mikres Aggelies
Nova
Poliiatreio
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ


ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected].gr
FOLLOW US
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.