15 Νοεμβρίου 2019 Επικοινωνία
04/09/2019

Αναβολή έναρξης της σεζόν για τις ακαδημίες της Λάβας Εμπορείου

Αναβολή έναρξης της σεζόν για τις ακαδημίες της Λάβας Εμπορείου
Η Λάβα Εμπορείου ανακοίνωσε την αναβολή έναρξης της ποδοσφαιρικής σεζόν των ακαδημιών της, λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου που γίνονται οι προπονήσεις, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση όπως δημοσιευτηκε στο λογαριασμό της ομάδας στο facebook :


Έπειτα απο συνάντηση των μελών του ΔΣ ,του προπονητή μας κ Μιχάλη Τζωρμπατζακη και μετά απο αυτοψία στον χώρο άθλησης του γηπέδου 5*5 στον Άγιο Γεώργιο Θηρας αποφασίσαμε οτι για την ασφάλεια των αθλητών μας οι εγκαταστάσεις και ο αγωνιστικός χώρος ειναι άκρως ακατάλληλος και επικίνδυνος ως προς την σωματική ακεραιότητα των παιδιών ως προς την χρήση του.

Σε συνέχεια αυτού θελουμε να ενημερώσουμε όλους τους γονείς και αθλητές της Ακαδημίας μας οτι η έναρξη της φετινής χρονιάς αναβάλλετε έως ότου γίνουν όλες οι απαραίτητες ενεργειες που θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια όλων των παιδιών .

Να ενημερώσουμε επισης οτι όλο το προηγούμενο έτος εχουμε εκφράσει την δυσαρέσκεια μας για τους κινδύνους του γηπέδου στους αρμόδιους φορείς χωρίς μεχρι σήμερα να εχουμε ικανοποιηθεί.

Ευελπιστούμε πως οι νέοι αρμόδιοι του γηπέδου να δώσουν αμεσα την λυση ετσι ωστε οι εγκαταστάσεις του γηπέδου να ειναι ασφαλείς ως προς την χρήση απο την ακαδημία μας και τους δημότες του νησιου μας .


Με εκτίμηση 

Το ΔΣ ΑΟ Λαβα Εμπορείου
11/11/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved