9 Δεκεμβρίου 2019 Επικοινωνία
31/08/2019

Η Θύελλα Καμαρίου κοντά στο ”Χαμόγελο του παιδιού”

Η Θύελλα Καμαρίου κοντά στο ”Χαμόγελο του παιδιού”

Η Θύελλα Καμαρίου συμμετέχει στην προσπάθεια των ανθρώπων από το "Χαμόγελο του Παιδιού", ώστε να συγκεντρωθούν σχολικά είδη για τα παιδιά των οικογενειών που αδυνατούν να καλύψουν ανάγκες για το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς. Διαβάστε την ανακοίνωση και δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε :

 

Πανελλαδική συγκέντρωση σχολικών ειδών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να πάνε όλα τα παιδιά με αξιοπρέπεια στο σχολείο!

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» για μια ακόμα χρονιά, διοργανώνει πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά των οικογενειών που αδυνατούν να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες και μας καλεί όλους να συνδράμουμε για να ξεκινήσει η σχολική χρονιά με αξιοπρέπεια και χαμόγελα!

 

Σε λίγες μέρες θα κληθούν μαθητές των σχολείων και οι  οικογένειές τους, να καλύψουν ένα πλήθος δαπανηρών προμηθειών για τις σχολικές υποχρεώσεις. Και ενώ για κάποιες οικογένειες αυτή η εποχή είναι εποχή χαράς και ανανέωσης, για αρκετές άλλες είναι περίοδος άγχους και αγωνίας για το πώς θα καταφέρουν να καλύψουν αξιοπρεπώς τις ανάγκες των παιδιών τους. Χάρη στην πολύτιμη και συγκινητική προσφορά του κόσμου, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» την περσινή χρονιά κάλυψε τις ανάγκες 3.798 μαθητών, εξασφαλίζοντάς τους τα απαραίτητα σχολικά είδη!

 

Η συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια αυτή παραμένει και φέτος ιδιαίτερα  σημαντική με δεδομένες τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες και τα παιδιά τους στη χώρα μας!

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας που λειτουργεί πανελλαδικά αλλά και μέσα από τις δράσεις που αναπτύσσει, στηρίζει καθημερινά και σταθερά χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας.

 

Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνουμε είναι:


● Σχολικές τσάντες δημοτικού - γυμνασίου -λυκείου● Τετράδια 3-4 θεμάτων● Τετράδια (μπλε και χρωματιστά)● Σχολικοί άτλαντες (γεωγραφικοί και πολιτικοί)● Τέμπερες - Κηρομπογιές● Μπλοκ ζωγραφικής – ακουαρέλες● Μαρκαδόρους - Ξυλομπογιές● Μολύβια● Στυλό● Γόμες● Ξύστρες● Διορθωτικά● Πινέλα● Κασετίνες● Ντοσιέ (μεγάλα- μικρά) και ανταλλακτικά φύλλα● Φακέλους με λάστιχο● Χαρτί Α4● Διαφάνειες● Κόλλες (στικ και υγρές)● Πλαστελίνες● Διάφανο αυτοκόλλητο για την προστασία βιβλίων● Ψαλιδάκια● Γεωμετρικά όργανα (χάρακες, διαβήτες κ.λ.π.)

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved