9 Δεκεμβρίου 2019 Επικοινωνία
30/08/2019

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Θήρας για την προετοιμασία της ομάδας

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Θήρας για την προετοιμασία της ομάδας

Ξεκίνησαν τα...βάσανα για τις αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας, καθώς από τη Δευτέρα 23/9 άρχισε η προετοιμασία της ομάδας. Με αφορμή την πραγματοποίηση των εργομετρικών τεστ, η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση με σκοπό να ενημερώσει και να ευχαριστήσει τους επαγγελματίες που βρίσκονται δίπλα στο σύλλογο.


Αναλυτικά το κείμενο :Μέρα, τη μέρα είμαστε και πιο έτοιμοι. Το προπονητικό επιτελείο σχεδιάζει και δημιουργεί αγωνιστικά πλάνα. Οι αθλήτριές μας με το ταλέντο τους να ξεχειλίζει, ανυπομονούν να μπουν στο παρκέ για να προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις.


Όμως, από την πρώτη στιγμή είπαμε πως αυτή η ομάδα θα είναι ένα καλοκουρδισμένη ως μηχανισμός και βασισμένη σε σοβαρά οργανωτικά, διεθνή δεδομένα. 


Μία από τις αναγκαίες προτεραιότητες της διοίκησης είναι να εξασφαλίσει πως η υγεία και η φυσική τους κατάσταση βρίσκονται σε εκείνο το επίπεδο που απαιτούν οι υψηλές και και δύσκολες διοργανώσεις οι οποίες συνθέτουν τη νέα αγωνιστική χρονιά.


Με την ανιδιοτελή βοήθεια από το γυμναστήριο EVEXIA και της μικροβιολόγου κυρίας Καραγιάννη Αγάθης έχουμε πλέον και τα αξιόπιστα επιστημονικά εργομετρικά και βιολογικά δεδομένα, τα οποία μας επιτρέπουν να πούμε: Ο Α Ο Θήρας, δεν είναι απλά μία φιλόδοξη ομάδα που ξεχειλίζει από ταλέντο και διάθεση για διακρίσεις, αλλά μια αθλητική οικογένεια που πρώτιστα φροντίζει για την υγεία και την σωματική ετοιμότητα των αθλητριών του.


Για μία ακόμα φορά ευχαριστούμε το EVEXIA και την κυρία Αγάθη που με επιστημονική πληρότητα και πρόθυμη ανιδιοτέλεια μας επιβεβαίωσαν, ότι η Ομάδα μας, σφύζει από Υγεία και διάθεση για δυνατούς αγώνες. 


Το νέο ταξίδι ξεκινάει.


Εκ του ΔΣ ΑΟ ΘΗΡΑΣ


Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνονται οι Branko Gajic και Andreas Patiniotis, εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνονται οι Alkisti Karafoulidou Stevanovic και Anika Brinkmann, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος


 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved