Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Α.Ο. Θήρας : Έναρξη προετοιμασίας, εργομετρικά και...στο βάθος φιλικά.

Αέρας αισιοδοξίας, υψηλό επίπεδο και άρτια οργάνωση... τρεις φράσεις που πήραμε στις αποσκευές μας αναχωρώντας από την πανέμορφη καλντέρα της Σαντορίνης μετά από την αποστολή μας στο νησί του Ηφαιστείου που έκλεισε με το ρεπορτάζ της ομάδας που πραγματικά κοσμεί με την παρουσία της το Ελληνικό Γυναικείο βόλεϊ.

DSC_0261_bcdfd.jpg

Θα μπορούσαμε να πούμε περισσότερα καλά λόγια, αλλά πιστεύουμε αυτά τα λίγα αρκούν για μία ομάδα που έχει ως πρωταρχικό στόχο τα έργα χωρίς φανφαρονισμούς και φλυαρίες.


πηγή :sportcyclades.gr



Ο Μπράνκο Γκάιτς και οι συνεργάτες του έχουν σηκώσει τα μανίκια και έχουν πιάσει δουλειά για το χτίσιμο του ΑΟ θήρας της σεζόν 2019-2020, που δικαιούται να κάνει όνειρα και να στοχεύει σε μία ακόμη καλύτερη από την περσινή σεζόν!

DSC_0249_8995e.jpg

Εργομετρικά - προετοιμασία


Οι ειδικοί του τομέα εργοφυσιολόγοι, κ.κ. Δρακογιαννόπουλος και Μαχαίρας, έπιασαν δουλειά από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, όπου στους χώρους του γυμναστηρίου ''EVEXIA'' πραγματοποίησαν μετρήσεις σε όλες τις παίκτριες, που συμμετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας, με εξαίρεση τις διεθνείς (Μερτέκη, Αρτακιανού, Εμμανουηλίδου) που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Μπράνκο Γκάιτς και ο γυμναστής της ομάδας Milos Zdrakovic, έχουν αυξήσει την ένταση με διπλές προπονήσεις (σ.σ. βλέπε βίντεο), επιδιώκοντας να ανεβάσουν τα επίπεδα φυσικής κατάστασης πριν ο Σέρβος τεχνικός μπει στο στάδιο του μονταρίσματος της ομάδας.

Πολύ σημαντική φέτος θα είναι και η παρουσία του φυσικοθεραπευτή - χειροπρακτικού κ. Γιώργου Βασιλαράκου, που αναμένεται να προσφέρει και εκείνος τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον σύλλογο.

Η διοίκηση του ΑΟ Θήρας, ευχαριστεί την κα. Αγαθή Καραγιάννη, που για ακόμη μία χρονιά προσέφερε δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις για όλες τις αθλήτριες, όπως και τον κ Ιωάννη Ζαρκάδα, που προσέφερε το γυμναστήριο του (EVEXIA) για να γίνουν τα εργομετρικά τεστ.

DSC_0278_44447.jpg

Φιλικά


Το τελικό μοντάρισμα της ομάδας θα έρθει μέσα από τους φιλικούς αγώνες, οι οποίοι έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 19 Σεπτεμβρίου.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ τα αποκαλυπτήρια του ΑΟ Θήρας μπροστά στο κοινό του θα γίνουν στα ''Νομίκεια 2019'', τα οποία φέτος θα γίνουν από τις 9 μέχρι τις 11 Οκτωβρίου, χωρίς να υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες.


Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:


19/9 Παναθηναϊκός (Αθήνα)

21/9 Θέτις Βούλας (Αθήνα)

4&5/10 Πανναξιακός ΑΟΝ (Νάξος)

9-11/10 Νομίκεια (Σαντορίνη)



Δείτε ένα μικρό βίντεο από τα εργομετρικά τεστ που πέρασαν οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΑΟ Θήρας στον γυμναστήριο ''EVEXIA''.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ευχαριστήριο του Α.Ο. Θήρας στο Drive car rental company
Ο Α.Ο. Θήρας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Matteo Freschi!
1 νίκη και 1 ήττα για τις νεαρές αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας στα παιχνίδια τους με τον Πανναξιακό στο ΔΑΠΠΟΣ
2 αγώνες για τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας με τον Πανναξιακό στις 13 και 14/4 στο ΔΑΠΠΟΣ
Θύελλα Καμαρίου - Α.Π.Ο. Ελλάς Σύρου σήμερα Τετάρτη 10/4 στο γήπεδο Καμαρίου
Back to back πρωταθλητές της «Dappos Basketball League» οι Bombayers
2 νίκες με 3-0 για τις νεαρές αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας στα παιχνίδια τους με τον Νηρέα στο ΔΑΠΠΟΣ
Bombayers και Πήγασος διεκδικούν τον τίτλο της «Dappos Basketball League»
2 αγώνες για τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας με τον Νηρέα Πάρου στις 6 και 7/4
Φιλανθρωπικός ποδοσαφαιρικός αγώνας μεταξύ Β και Γ Λυκείου στο γήπεδο Καμαρίου την Κυριακή
Έφτασε η ώρα του Final 4 στη «Dappos Basketball League»
Δια πυρός και σιδήρου Ballerz B.C και Bombayers, με ρεκόρ και πλουραλισμό στα ημιτελικά Wolves of 2 Brothers και Πήγασος
Η Οικογένεια του ΑΟ Θήρας, προχωρά. Με ενθουσιασμό, αλλά και σύνεση. Οι επόμενοι στόχοι, είναι ήδη εδώ. Και τους έχουμε βάλει μαζί.
Α. Πατηνιώτης: Για την Άνοιξη ξεκίνησα και με αυτήν θα προχωρήσω. Με χαμόγελο, πάμε ξανά, στο δρόμο για την επόμενη Άνοιξη.
Προημιτελικά με φαβορί και… επικίνδυνα αουτσάιντερ στη «Dappos Basketball League»
Hondos_KE
apolimantiki
ΔΕΥΑΘ 29/6
Volcano TV
© 2024 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.