15 Νοεμβρίου 2019 Επικοινωνία
20/08/2019

Πρώτη προπόνηση της σεζόν για τον Πύργο

Πρώτη προπόνηση της σεζόν για τον Πύργο

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του ξεκίνησε χθες Δευτέρα 20 Αυγούστου την προετοιμασία του ο ΑΟ Πύργου.


Ο τεχνικός της ομάδας Αλέξανδρος Κωνσταντόπουλος έδωσε με το καλημέρα το τέμπο που θα κινηθεί ο σύλλογος, το οποίο θα εμπεριέχει χαμηλούς τόνους και πολύ μα πολύ δουλειά, με τον πρώτο στόχο να είναι η γρήγορη σωτηρία της ομάδας και από εκεί και πέρα ότι προκύψει.


Λόγω της τουριστικής περιόδου που βρίσκεται στο αποκορύφωμα της, κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές έλειπαν από την πρώτη, αλλά πλέον το ρόστερ της ομάδας είναι αρκετά ενισχυμένο και υπάρχουν λύσεις και επιλογές στα χέρια του Αλέξανδρου Κωνσταντόπουλου.


Κανονικά στην πρώτη συμμετείχαν και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα που έρχονται από το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και αναμένεται μαζί με το ήδη υπάρχων ποιοτικό ρόστερ να δώσουν ιδιαίτερη ώθηση στον σύλλογο. Πρόκειται για τους Γιάννη Δαβιλά που ήρθε από τη Θύελλα Καμαρίου και τον Μανώλη Πολυκρέτη που ήρθε από τον Πανθηραϊκό. 


Η πρώτη είχε και εκπλήξεις, αφού οι συμπαίκτες του Γιώργου Καλαμάτα δεν ξέχασαν τα γενέθλια του και του έσβησαν τα κεράκια στα αποδυτήρια του γηπέδου των Φηρών.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 16 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

11/11/2019
 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved