11 Δεκεμβρίου 2019 Επικοινωνία
11/08/2019

Αλλαγή έδρας στο φιλικό Πανθηραϊκός-Θύελλα Καμαρίου

Αλλαγή έδρας στο φιλικό Πανθηραϊκός-Θύελλα Καμαρίου
Το Δημοτικό Γήπεδο Φηρών είναι αυτό που τελικά θα φιλοξενήσει τη φιλική αναμέτρηση μεταξύ Πανθηραϊκού και Θύελλας Καμαρίου. Το παιχνίδι ήταν αρχικά να διεξαχθεί στο Καμάρι, αλλά οι εργασίες που πραγματοποιούνται στο γήπεδο δεν ολοκληρώθηκαν εγκαίρως με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή στην έδρα του αγώνα.


Οι δύο ομάδες εξέδωσαν ανακοινώσεις για να ενημερώσουν το φίλαθλο κοινό της Σαντορίνης, με τη Θύελλα Καμαρίου να αφήνει αιχμές για την μη ολοκλήρωση των εργασιών, παρά τις διαβεβαιώσεις των ανθρώπων του ΔΑΠΠΟΣ για το αντίθετο.


Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την Κυριακή 11/8 στις 18:30 και είναι το πρώτο φιλικό των δύο συλλόγων του νησιού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους τη φετινή σεζόν.Η ανακοίνωση της Θύελλας :

Λόγω προβλήματος στην αλλαγή των δοκαριών στο γήπεδο μας, το αυριανό φιλικό τεστ με αντίπαλο τον Α.Ο. Πανθηραϊκό θα διεξαχθεί στο Δ.Γ Φηρών.

Η ώρα έναρξης παραμένει στις 18.30 .

Ζητάμε συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας για αυτή τητν αλλαγή αλλά δεν φέρει ευθύνη η ομάδα μας καθώς είχαμε ζητήσει από το ΔΑΠΠΟΣ να γίνει η εργασία της αλλαγής την Δευτέρα μετά το φιλικό.

Παρά τις διαβεβαιώσεις ότι θα ήταν όλα έτοιμα και θα γίνει ο αγώνας κανονικά κάτι τέτοιο δεν κατέστει δυνατό.

Τα συμπεράσματα δικά σας...
 

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου

 


Η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού :

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ενημερώνει ότι ο προγραμματισμένος φιλικός αγώνας της ομάδας μας με τη Θύελλα Καμαρίου αλλάζει έδρα διεξαγωγής και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/08/2019 και ώρα 18:30 στο γήπεδο του Πανθηραϊκού, λόγω εργασιών που εκτελούνται στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου.

 
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved