9 Δεκεμβρίου 2019 Επικοινωνία
28/07/2019

Πάτησε γήπεδο η Θύελλα Καμαρίου

Πάτησε γήπεδο η Θύελλα Καμαρίου
Με τον πήχη σαφώς ανεβασμένο σε σχέση με πέρυσι και με 11 νέους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ξεκίνησε σήμερα και επίσημα η προετοιμασία της Θύελλας Καμαρίου.


Ο Βαγγέλης Χαντές, πλαισιωμένος με ένα πληρέστατο επιτελείο και ένα γεμάτο οπλοστάσιο, σήκωσαν τα μανίκια και ξεκίνησαν δουλειά, δείχνοντας με το καλημέρα ότι θα χυθεί πολλά κιλά ιδρώτας για να φτάσει το σύνολο στο επιθυμητό αποτέλεσμα.


IMG_0080uktjyht_cdcd1.jpg

Η πρώτη ημέρα περιλάμβανε ένα πλήρες πρόγραμμα γυμναστικής με τον Βαγγέλη Παπαϊωάννου να τεστάρει τις αντοχές των παικτών, ενώ ο Βαγγέλης Χαντές συμπλήρωσε το πρόγραμμα με ασκήσεις τεχνικής και ταχτικής.


Το τεχνικό επιτελείο συμπληρώνουν ο βοηθός προπονητή  Δημήτρης Μπατζελής και ο Γυμναστής Σπύρος Μπεκρής που έχει αναλάβει ειδικά κομμάτια της προετοιμασίας.
 

IMG_0213_98af9.jpg

Η νέα 11άδα παικτών είναι οι εξής:  Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, Παναγιώτης Τσιούλος, Γιάννης Καραλής, Δημήτρης Ηλιόπουλος, Ραφαήλ Ζέλο, Θεολόγος Τουγουντζόγλου, Αλεξης Αρκούδας,Βαγγέλης Παπαγγελής, Νίκα Μτσεντλισβίλι, Γιώργος Γεωργιάδης, Γιάννης Καμπεράι, Γκέραντ Μπουσάι.


Παρούσα στο γήπεδο και η διοίκηση της ομάδας, με τον πρόεδρο Μιχάλη θεοδωσιάδη, τον αντιπρόεδρο Στέφανο Γεροντακη, τον Γενικό Γραμματέα Βαγγέλη Φουστέρη, τον Γενικό Αρχηγό Κώστα Ρούσσο (Νταντή), τον Τεχνικό Διευθυντή Παναγιώτη Σκαφτούρο και τον έφορο υλικού Αρτέμη Δακουτρός.

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved