11 Δεκεμβρίου 2019 Επικοινωνία
11/07/2019

Το συμβούλιο της ΕΠΣ Κυκλάδων στη Σαντορίνη και η απονομή του Κυπέλλου ήθους στον Α.Ο. Πύργου

Το συμβούλιο της ΕΠΣ Κυκλάδων στη Σαντορίνη και η απονομή του Κυπέλλου ήθους στον Α.Ο. Πύργου

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε  το συμβούλιο της ΕΠΣ Κυκλάδων στη Σαντορίνη, που συνδυάστηκε με συνάντηση με όλα τα σωματεία του νησιού και την απονομή του Κυπέλλου Ήθους στον ΑΟ Πύργου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, περιλαμβάνεται ο Μαριος Γαλανος, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος


Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Εκτός των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, οι άνθρωποι της ένωσης είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις προτάσεις και να συζητήσουν για όλα τα θέματα που αφορούν το Σαντορινιό ποδόσφαιρο.


Στο ''Johnnie Cafe'' όπου φιλοξενήθηκε αυτή η συνεδρίαση έδωσαν το παρών μέλη από όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία, καθώς ο Πανθηραϊκός εκπροσωπήθηκε από τους κ. Σαρρή και Γιάννη Φουστέρη, η Θύελλα Καμαρίου από τους κ.κ. Φουστέρη και Ρούσσο, ο Καρτεράδος από την κα. Άγα,  η Λάβα από τον Μιχάλη Τζωρμπατζάκη και φυσικά ο ΑΟ Πύργου με όλο το διοικητικό του συμβούλιο, μιας και ήταν οικοδεσπότης και η τιμώμενη ομάδα.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Ανάμεσα στα άλλα, συζητήθηκε έντονα το θέμα της συνένωσης των ομάδων του νησιού, όπου αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι διαβουλεύσεις με πρωτοβουλία των δύο αντιπροέδρων (Γαλανού και Φωτεινού).


Μία ακόμη ξεχωριστή στιγμή και όμορφη πρωτοβουλία, ήταν η πρόταση από τον κ. Μάριο Γαλανό, που έθεσε στη συζήτηση το ενδεχόμενο της ονομασία του σουπερ καπ σε ''ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ'' ώστε να αφιερωθεί στη μνήμη του εκλιπόντα πρώην αντιπροέδρου της ένωσης.


 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved