11 Δεκεμβρίου 2019 Επικοινωνία
01/07/2019

Στον ΑΟ ΘΗΡΑΣ και φέτος η Λίτσα Μερτέκη!!

Στον ΑΟ ΘΗΡΑΣ και φέτος η Λίτσα Μερτέκη!!

Η μεταγραφή της Λίτσας Μερτέκη στον Α.Ο. Θήρας την περσινή σεζόν, προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στους βολεϊκούς κύκλους. Η βορειοελλαδίτισα αθλήτρια δικαίωσε τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας αλλά και του κόσμου, καθώς πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά και πήρε την ομάδα στην πλάτη της όπου και όταν χρειάστηκε.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι…μνηστήρες από Ελλάδα και εξωτερικό να είναι πολλοί.

Για τον Μπράνκο Γκάιτς η Μερτέκη αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες στην ομάδα που θέλει να φτιάξει για τη φετινή πολύ απαιτητική χρονιά.

Έτσι η διοίκηση κινήθηκε μεθοδικά, έκανε την υπέρβαση και η διεθνής ακραία θα αγωνίζεται και πάλι με θέα την καλντέρα, κάτι που θα ενθουσιάσει και τον κόσμο της ομάδας καθώς αποτελεί μια από τις πλέον αγαπημένες αθλήτριες που έχουν φορέσει τη φανέλα του Α.Ο. Θήρας.

 

 

Η ανακοίνωση :

 

Το Δ.Σ του Α.Ο. ΘΗΡΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΡΤΕΚΗ

 

Ευχόμαστε στην αθλήτρια να έχει πάνω από όλα μια υγιή χρονιά και κάθε επιτυχία στην επίτευξη τόσο των προσωπικών της στόχων όσο και της ομάδος μας.

 

Εκ του ΔΣ 

ΑΟ Θηρας


 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved