9 Δεκεμβρίου 2019 Επικοινωνία
19/06/2019

Στον Α.Ο. Πύργου ο Δαβιλάς

Στον Α.Ο. Πύργου ο Δαβιλάς

Το ''δέκα το καλό'' έχει πλέον στις τάξεις του από σήμερα ο ΑΟ Πύργου, καθώς με μεθοδικές κινήσεις της διοίκησης και σε συνεννόηση με του ανθρώπους της Θύελλας Καμαρίου επήλθε οριστική συμφωνία με τον Γιάννη Δαβιλά, ο οποίος την επόμενη χρονιά θα για λογαριασμό των ''Πυριανών''.


Ο "Δάβι" με μεγάλη προσφορά στους ''Καμαριανούς'' και έχοντας βιώσει τις πιο ένδοξες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου μετά από τέσσερα χρόνια κουνάει μαντίλι από το Καμάρι, όχι όμως και από το νησί της Σαντορίνης, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις ήταν αυτές που καθόρισαν και την επόμενη κίνηση της καριέρας του.


Με θητεία σε σπουδαίες ομάδες της Αθήνας, όπως η Πεύκη, ο ΠΑΟ Ρουφ και οι υποδομές του Ατρόμητου, ο κοντρολαρισμένος μέσος είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση που θα παρουσιαστεί στην καριέρα του, μετά μάλιστα από μία χρονιά που είχε 17 συμμετοχές και 2 γκολ στη Γ΄Εθνική.


Όσο αφορά τον Πύργο, κινείται μεθοδικά, ώστε να δυναμώσει με έξυπνες κινήσεις χωρίς να αλλοιώσει το ντόπιο στοιχείο που οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να έχει την πλειοψηφία στο σύνολο. 


πηγή : sportcyclades.gr
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved