15 Οκτωβρίου 2019 Επικοινωνία
29/05/2019

Α.Ο. Πύργου : Συμφωνία με τη Nike - 19 Αυγούστου η έναρξη της προετοιμασίας

Α.Ο. Πύργου : Συμφωνία με τη Nike - 19 Αυγούστου η έναρξη της προετοιμασίας

Στον ΑΟ Πύργου αυτό που επείγει είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα έχει αρχή μέση και τέλος και θα δώσει τη δυνατότητα στον Αλέξη Κωνσταντόπουλο και τους συνεργάτες του να δουλέψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Στο πλαίσιο αυτό, ο έμπειρος προπονητής μετά από συνεχείς συζητήσεις που έχει με τη διοίκηση βλέπει σιγά-σιγά ένα ένα τα θέματα να ολοκληρώνονται που αφορούν το σχεδιασμό της ομάδας.


Τελευταία μεγάλη επιτυχία για τους Σαντορινιούς έχει να κάνει με τη συμφωνία που επήλθε με μεγάλη αθλητική εταιρεία που αναλαμβάνει τον εξοπλισμό του συλλόγου στον τομέα της ένδυσης.


Συγκεκριμένα, η εταιρεία “Nike” συμφώνησε με τον ΑΟ Πύργου ώστε η ομάδα της Σαντορίνης να εκπροσωπείται από έναν τεράστιο αθλητικό Κολοσσό.


Σε άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα, στις 12 με 15 Αυγούστου οι παίκτες θα περάσουν από ιατρικά τεστ πραγματοποιώντας εργομετρικό έλεγχο, ενώ στις 19 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του συλλόγου. Όσον αφορά το βασικό κορμό, όλοι οι ποδοσφαιριστές του περσινού έμψυχο δυναμικού θα παραμείνουν στο ρόστερ ενώ αναμένονται ακόμη δυο απαντήσεις.πηγή : sportcyclades.gr
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved