22 Ιανουαρίου 2020 Επικοινωνία
15/04/2019

Συγχαρητήριες επιστολές σε Πανθηραϊκό και Θύελλα Καμαρίου

Συγχαρητήριες επιστολές σε Πανθηραϊκό και Θύελλα Καμαρίου
Ο Πανθηραϊκός ολοκλήρωσε επιτυχημένα την 3η συνεχόμενη σεζόν του στην Γ΄Εθνική κατηγορία, ενώ η Θύελλα Καμαρίου κατάφερε στην παρθενική της συμμετοχή να εξασφαλίσει την παραμονή. Τοπικοί φορείς, ενώσεις και ομάδες απέστειλαν συγχαρητήριες επιστολές στις δυο ομάδες τις Σαντορίνης. Αναλυτικά :


ΔΑΠΠΟΣ


"Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης συγχαίρουν θερμά τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τους συντελεστές των ποδοσφαιρικών συλλόγων του Πανθηραϊκού και της Θύελλας Καμαρίου για την πετυχημένη πορεία τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Με σκληρή δουλειά, προσήλωση στο στόχο και μεθοδικότητα οι δύο ομάδες αντιπροσώπευσαν με τον καλύτερο τρόπο τη Σαντορίνη στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κάνοντας περήφανο κάθε φίλο του ποδοσφαίρου στο νησί μας.

Ευχόμαστε σε όλους σας καλή ξεκούραση και καλή επιτυχία στο επόμενο πρωτάθλημα."Ε.Π.Σ. Κυκλάδων

 

"Η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων και τα Σωματεία-Μέλη της, εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια τους στα σωματεία μας AO ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ και ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ, για την παραμονή τους στην Γ Εθνική Κατηγορία. Ευχόμαστε και εις ανώτερα, για την περαιτέρω καταξίωση του Κυκλαδίτικου Ποδοσφαίρου. "Α.Ο. Θήρας


"Το ΔΣ του ΑΟ ΘΗΡΑΣ με τη λήξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ εθνικής κατηγορίας και την παρουσία σε αυτό των δυο ομάδων του νησιού μας ,συγχαίρει τόσο τη νεοφώτιστη ομάδα της ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ για την παραμονή της ,καθώς και την ομάδα του ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΥ για την φετινή πορεία της .

Ευχόμαστε υγεία σε όλους τους παράγοντες και αθλητές των ομάδων και καλή συνέχεια στην αντιπροσώπευση του νησιού μας στα εθνικά πρωταθλήματα !!"


Άνω Μερά


"Το Δ.Σ. του Α.Σ. Άνω Μερα συγχαίρει τις δυο ομάδες της Σαντορίνης ,Πανθηραϊκο και Θύελλα Καμαριού , για την διατήρηση της θέσης τους και την συμμετοχή τους και την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικης κατηγορίας. Συγχαρητηρια!!"


Α.Ο. Μυκόνου 


"Το Διοικητικό Συμβούλιο ο πρόεδρος, οι προπονητές, οι αθλητές και όλο το τεχνικό επιτελείο του Α.Ο. Μυκόνου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Πανθηραϊκό για την φετινή πολύ καλή πορεία που έκανε στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας καθώς και στην Θύελλα Καμαρίου για την παραμονή της."


Α.Ο. Πύργου

"Συγχαρητήρια στον Πανθηραϊκό για την πολύ καλή πορεία που έκανε στην Γ' Εθνική κατηγορία, και στην Θύελλα Καμαρόυ για την παραμονή της. Είμαστε περήφανοι που οι δυο μεγάλες ομάδες του νησιού μας θα μας εκπροσωπήσουν και πάλι του χρόνου σε εθνική κατηγορία."

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved