17 Ιουλίου 2019 Επικοινωνία
06/04/2019

Τα συγχαρητήρια στον Α.Ο. Θήρας

Τα συγχαρητήρια στον Α.Ο. Θήρας
Μαγικές στιγμές για τον Α.Ο. Θήρας καθώς με συγκλονιστική ανατροπή επικράτησε με 3-2 επί του Πανναξιακού και πήρε τη σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό. Η Σαντορίνη ζει στο ρυθμού του τελικού των Σερρών και τα συγχαρητήρια πέφτουν...βροχή.

Διαβάστε αναλυτικά :


Πανθηραϊκός

"Ο Πανθηραϊκός Α.Ο εκφράζει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια στον A.O ΘΗΡΑΣ, για τη μεγαλειώδη πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τη σημερινή σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή επί του Πανναξιακού.

Ευχόμαστε στην ομάδα βόλεϊ του νησιού μας καλή επιτυχία στον τελικό της διοργάνωσης και να επιστρέψει στη Σαντορίνη με το τρόπαιο!!"


Δήμαρχος Θήρας

"Θερμά συγχαρητήρια στον Α.Ο. Θήρας που με μια συγκλονιστική ανατροπή επί του Παναξιακού προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου!!! Είμαστε υπερήφανοι για εσάς! Όλοι αύριο δίπλα στην ομάδα του νησιού μας με πίστη για την κατάκτηση του τροπαίου!!"


Μανόλης Ορφανός

"Θέλω να σας μεταφέρω τα πιο βαθιά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την συγκλονιστική σας νίκη - πρόκριση.
Είμαι περήφανος για τους αγώνες σας και την αγωνιστικότητα σας!
Καλή συνέχεια και ευχομαι σήμερα να σηκώσουμε την κούπα του Κυπέλλου Ελλάδος!"Αντώνης Σιγάλας

"Ως επικεφαλής της Δημοτικής μας Παράταξης Σαντορίνη-Θηρασιά-Ενότητα-Αλλαγή επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον ΑΟ ΘΗΡΑΣ για την μεγάλη νίκη του στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και την πρωτόγνωρη για Θηραϊκή ομάδα συμμετοχή του στον τελικό ενός κυπέλλου σε εθνικό επίπεδο.

Αξίζουν πολλά μπράβο στις αθλήτριές μας αλλά και σε εκείνους που στηρίζουν την προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια.

Θέλω να διαβεβαιώσω πως η παράταξή μας, όταv με την στήριξη των συμπολιτών μας κληθεί να πάρει στα χέρια της το τιμόνι του Δήμου, ο ΑΟ ΘΗΡΑΣ θα έχει την απόλυτη στήριξή μας , θα είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το όμορφο αθλητικό ταξίδι προς το όνειρο.

Για το συμφέρον του αθλητισμού.
Για το καλό της νεολαίας μας
Για το καλό του νησιού μας."

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved