24 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
01/04/2019

Η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού για τη διαιτησία του αγώνα της Μυτιλήνης

Η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού για τη διαιτησία του αγώνα της Μυτιλήνης

Επίσημη ανακοίνωση μέσα από την οποία καυτηριάζει την διαιτησία του κ. Μπακογιάννη στο παιχνίδι με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη εξέδωσε ο Πανθηραϊκός.

Η ομάδα της Σαντορίνης, στηλιτεύει ιδιαίτερα τη φάση από την οποία προήλθε το 2-1 της νίκης του Αιολικού, όπου υπάρχει δεύτερη μπάλα που έχει εισέλθει στο γήπεδο, με τον ρέφερι να μην διακόπτει ως όφειλε το παιχνίδι.


Διαβάστε την ανακοίνωση :


"Έχουμε φτάσει αισίως στις τελευταίες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να συμπληρώνει πλέον τρία χρόνια παρουσίας στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής.

Στα τρία αυτά χρόνια, παρά το γεγονός ότι σε αρκετούς αγώνες υπέστη καθοριστικές αδικίες από τις αποφάσεις των διαιτητών, ο Πανθηραϊκός επέλεξε να βελτιώσει μόνος του τις αδυναμίες του και να μην ασχοληθεί ποτέ με τον παράγοντα «διαιτησία» ούτε να προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις(με εξαίρεση το αλήστου μνήμης αγώνα με τον Εργοτέλη).

Αυτό που έγινε όμως σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο. Με το σκορ στο 1-1, και κατά την εκδήλωση επίθεσης από την ομάδα του Αιολικού, μια δεύτερη μπάλα εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο, και στην εξέλιξη της φάσης ο Αιολικός πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Το παράδοξο είναι ότι η φάση αυτή εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του διαιτητή κ. Μπακογιάννη, ο οποίος δεν διέκοψε ως έπρεπε τον αγώνα. Προφανώς ο κ. Μπακογιάννης αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα όρασης, αφού λίγα λεπτά νωρίτερα δεν είχε δει ούτε το πέναλτι στην καθαρή ανατροπή του Χουζούρη."


 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved