24 Αυγούστου 2019 Επικοινωνία
29/03/2019

Κανονικά το Αιολικός - Πανθηραϊκός

Κανονικά το Αιολικός - Πανθηραϊκός

Επιτυχή κατάληξη είχαν οι μαραθώνιες διαβουλεύσεις του Προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ και ισχυρός άνδρας της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρρόπουλος, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Βαγγέλη Γραμμενο και μελη της Επιτροπης Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, ωστε να μην αναβληθούν οι κρίσιμοι αγώνες της Κυριακής μεταξύ των τεσσάρων πρώτων της βαθμολογίας του 7ου Ομίλου.


Ο κίνδυνος αναβολης των αγώνων ήταν τεράστιος, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Αιγαίο, με τους θυελλώδεις ανέμους να έχουν οδηγήσει σε «απαγορευτικό» απόπλου, μην επιτρέποντας την πραγματοποίηση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων, τόσο από τη Σαντορίνη προς τον Πειραιά, όσο και προς το Βόρειο Αιγαίο.


Αποτέλεσμα των συζητήσεων που έγιναν στα γραφεία της ΕΠΟ ήταν η απόφαση να μετακινηθεί αεροπορικώς η ομάδα του Πανθηραϊκού, προς την Αθήνα και κατ' επέκταση τη Μυτιλήνη, με έξοδα που θα καλύψει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Κι αυτό, για να μην δημιουργηθεί αλλαγή στον προγραμματισμό των ομάδων, στην κρισιμότερη καμπή του πρωταθλήματος, δύο στροφές πριν το φινάλε. 


Έτσι ο αγώνας της Κυριακής (31/3) μεταξύ Αιολικού-Πανθηραϊκού θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 4 το απόγευμα στο Στάδιο Μυτιλήνης.


Ταυτόχρονα θα γίνει κανονικά και το ντέρμπι στο «Σίτι» ανάμεσα σε Αιγάλεω και Ηλυσιακό. Ωστόσο όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της 21ης Αγωνιστικής αναβάλλοντα από την ΕΠΟ και θα οριστούν πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα. 


Πηγή: sportlesvos.gr


 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved