28 Ιανουαρίου 2020 Επικοινωνία
08/03/2019

Α.Ο. Θήρας : Πετάμε με τα φτερά της Aegean

Α.Ο. Θήρας : Πετάμε με τα φτερά της Aegean
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Ο. Θήρας όπου ευχαριστεί την Aegean για τη συνεχή στήριξη που παρέχει στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :


 Ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια που αποκτήσαμε στην αθλητική διαδρομή μας, είναι η συνδρομή από χορηγούς, οι οποίοι χωρίς όρους και προϋποθέσεις, μας στήριξαν σθεναρά. 


Η πολυβραβευμένη εταιρεία AEGEAN, μας κάνει όχι μόνο ευγνώμονες, αλλά και υπερήφανους, για το γεγονός πως μια τέτοια βεληνεκούς και αναγνώρισης εταιρεία, βρέθηκε σταθερά στο πλευρό μας.


Κυριολεκτικά, πετάξαμε με τα φτερά της. Είναι ένα πολύτιμο μέλος της Οικογένειας του ΑΟ Θήρας. Ναι!. Μετα δικά της φτερά, πετάμε κι εμείς. Πετάξαμε ήδη σε μια ονειρική ευρωπαϊκή διαδρομή.


Ένα ευχαριστώ, θα ήταν λίγο. Η ευγνωμοσύνη μας αμέτρητη. Οπότε, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως της αφιερώνουμε το πρωτόγνωρο και γοητευτικό μας ταξίδι στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και πως νιώθουμε ότι η Σαντορίνη, δεν έχει μόνο την πιο αξιόπιστη αεροπορική εταιρεία, αλλά και έναν γενναιόδωρο χορηγό. 


Όχι για να κερδίσει η ίδια η Aegean, αλλά για να κερδίσει όλη η κοινωνία. Η επιλογή μας, είναι πλέον δεδομένη. Για μια εξαιρετική εταιρεία που μας αγκάλιασε, για ένα προσωπικό υψηλού επιπέδου και μια Διοίκηση που η στήριξή της, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. 


Είμαστε ευγνώμονες!

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2020 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved