26 Μαρτίου 2019 Επικοινωνία
15/02/2019

Ανακοίνωσε το νέο της Δ.Σ. η Α.Ε.Σαντορίνης

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης.

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα, οι αρμοδιότητες των μελών του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης ορίστηκαν ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Βλαβιανός Χρυσοβαλάντης
Αντιπρόεδρος: Καφούρος Ιωάννης
Γενική Γραμματέας: Γεωργαντοπούλου Αγγελική
Ταμίας: Βλαβιανός Νικόλαος
Μέλος: Αργυρός Γεώργιος

Με τον ίδιο καπετάνιο στο τιμόνι, να την οδηγεί με ασφάλεια, η ομάδα μας συνεχίζει με προσήλωση και συνέπεια να προσπαθεί για τη βελτίωση των συνθηκών ανάπτυξης του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στο νησί μας και στις Κυκλάδες.

Με ικανότατο προπονητικό επιτελείο, τα τμήματα των ακαδημιών της γεμάτα ζωντάνια και χαμόγελα, με συμμετοχή πέντε αγωνιστικών τμημάτων στη φετινή αγωνιστική περίοδο, με ιδιαίτερα καλή πορεία και προσδοκίες για τα Πρωταθλήματα της ΕΣΚΚ, η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά.

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές, τις οικογένειές τους και τους φίλους της ΑΕΣ για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη τους!

Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]