15 Οκτωβρίου 2019 Επικοινωνία
03/02/2019

Νίκη για τον Καρτεράδο στη Νάξο που ”κλείδωσε” την 3η θέση

Νίκη για τον Καρτεράδο στη Νάξο που ”κλείδωσε” την 3η θέση

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του ΑΟ Καρτεράδου από την Ορεινή Νάξο αφού επικράτησε με 0-3 του ΑΜΣ Φιλωτίου, κλειδώνοντας και μαθηματικά την 3η θέση.


Πλέον η ομάδα της Σαντορίνης θα αναμετρηθεί με τις ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση από 1ο και 2ο όμιλο και οι δυο καλύτεροι σύλλογοι που θα τερματίσουν στις δυο πρώτες θέσεις από μονά παιχνίδια θα περάσουν στην β' φάση. 


πηγή : sportcyclades.gr


Το συγκρότημα του κ. Αυγουλέα πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση δείγμα της δουλειάς που κάνει στο σύλλογο από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του.


Από την άλλη, ο ΑΜΣ Φιλωτίου δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή ημέρα με αποτέλεσμα να μην ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα με αποτέλεσμα βάσει διαμόρφωσης της βαθμολογίας να συμμετέχει τη νέα σεζόν στην Β' κατηγορία.


Στο 13' ο Δημητρακόπουλος με σουτ σημάδεψε το δοκάρι, με τον Αχμετάι στο 42' με διαγώνιο σουτ να κάνει το 1-0. Στο 67' ο Βοβός που είχε περάσει στο γήπεδο νωρίτερα σε κενή εστία από πάσα του Σαλιστάσι έκανε το 0-2, με τον Αχμετάι στο 80' με ωραίο σουτ να διαμορφώνει το τελικό σκορ. 
ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ (Ηλίας Ορφανός) Λουλάι, Λιόφαγος Γ., Ισμαιλάι, Μουστάκης Α. (80' λ.τρ. Προμπονάς), Πράσινος, Μουστάκης Δ., Ζούλης, Κοττάκης Μ., Βενιεράκης (46' Λεγάκης), Βερύκκοκος (70' Κάγκανης), Ευρυπιώτης.


ΑΟ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ (Γιώργος Αυγουλέας) Ξαγοράρης, Τριαντάφυλλος (52' Πρέκας), Αλεφραγκής, Δημητρακόπουλος (80' λ.τρ. Ρηνάκης), Ντάλλας, Αχμετάι, Σαλιστάι, Φέκας, Αρβανίτης (60' Βοβός), Φραντζέσκος (70' Κουρπέτης), Τομόρι. 

 

 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2019 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved