17 Ιουλίου 2018 Επικοινωνία
12/08/2017

ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΔΗΜΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΔΗΜΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

Ο Χαρίδημος Χατζηδάκης, το 2016, ενώ εξηγεί το όραμά του για το υποβλητικό, υπόσκαφο Οινοποιείο.

Μεγάλη θλίψη, έχει προκαλέσει στη Σαντορίνη, ο αιφνίδιος θάνατος του Χαρίδημου Χατζηδάκη. Ο πολυβραβευμένος και οραματιστής οινοποιός, έφυγε σήμερα το απόγευμα από τη ζωή. Έχαιρε μεγάλης εκτίμησης στο νησί, ενώ πολλές μεγάλες εφημερίδες, κανάλια και ιστοσελίδες του εξωτερικού, είχαν κάνει εκτενή και εγκωμιαστικά αφιερώματα, στα εξαιρετικά βιολογικά κρασιά που δημιουργούσε. Φέτος μάλιστα, έθεσε σε λειτουργία ένα υποβλητικό νέο οινοποιείο, σκαμμένο εξ’ ολοκλήρου στην ηφαιστειακή τέφρα και η φήμη του στον κόσμο του κρασιού, ήταν τεράστια.

Η απώλεια για τη Σαντορίνη, είναι μεγάλη, καθώς ο Χαρίδημος Χατζηδάκης, εκτός από οραματιστής και αφοσιωμένος στο έργο του ήταν ένας ευαίσθητος και ευγενικός άνθρωπος, που γινόταν αγαπητός σε όλους , από την πρώτη στιγμή που τον γνώριζαν.

Το volcano tv , πριν λίγες μέρες είχε κάνει αφιέρωμα στο Οινοποιείο του, ενώ πέρυσι είχε μιλήσει με τον Χαρίδημο Χατζηδάκη, την ώρα που αυτό τεράστιο και εκπληκτικό στη σύλληψή του έργο, βρισκόταν στη φάση της κατασκευής. Στην οικογένεια και τα παιδιά του, εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια, για την απώλεια αυτού του αξιαγάπητου ανθρώπου, ο οποίος κόσμησε τη Σαντορίνη με την παρουσία, τη δράση, την ενεργητικότητα και τα οράματά του.


 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2018 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved