30 Απριλίου 2017 Επικοινωνία
16/02/2017

Καταγραφή Περιουσίας Δήμου Θήρας

Καταγραφή Περιουσίας Δήμου Θήρας
Την αναλυτική καταγραφή της περιουσίας του έχει ξεκινήσει ο Δήμος Θήρας το τελευταίο εξάμηνο σε συνεργασία με ειδικό μελετητικό γραφείο το οποίο έχει αναλάβει την μελέτη και καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων του.

Μέχρι στιγμής η καταγραφή έχει ολοκληρωθεί για τις πέντε (5) κοινότητες που βρίσκονται ήδη στο κτηματολόγιο, τις κοινότητεςτου Εμπορείου, Ακρωτηρίου, Μεγαλοχωρίου, Επισκοπής Γωνιάς και Πύργου.Σήμερα 16/02 παραδόθηκε και η έκτη περιοχή, της Έξω Γωνιάς, περιοχή που δεν έχει ενταχθεί ακόμη στο κτηματολόγιο.

Στόχος του Δήμου Θήρας είναι να έχει καταγραφεί το σύνολο των περιοχών του νησιού μέσα στο 2017, έτσι ώστε να μπορέσει να αξιοποιήσει τα ακίνητα που βρίσκονται υπό την ιδιοκτησία του. Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι η καταγραφή αυτή θα βοηθήσει τη σωστή αποτύπωση των ακινήτων του Δήμου φορολογικά (για παράδειγμα βρέθηκαν αρκετές διπλοεγγραφές ακινήτων), ενώ παράλληλα ο φάκελος της κάθε κοινότητας που δεν είναι ενταγμένη στο κτηματολόγιο θα είναι έτοιμος προς ένταξη όταν θα ξεκινήσει το κτηματολόγιο στις κοινότητες αυτές.

Συντονιστής του εγχειρήματος είναι η δημοτική σύμβουλος κ. Ιωάννα Βαμβακούρηκαι σημαντική βοήθεια έως τώρα έχουν προσφέρει οι πρόεδροι των παραπάνω κοινοτήτων καθώς και ο προϊστάμενος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θήρας (ΔΕΥΑΘ) κ. Νίκος Μάινας.
28/04/2017
 
28/04/2017
 
Π.Α.Μ.Ε ”Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση – πολέμους - προσφυγιά”Σήμερα, τιμάμε την Εργατική Πρωτομαγιά, τους νεκρούς εργάτες του Σικάγο το 1886, τους καπνεργάτες του ´36 στη Θεσσαλονίκη, τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές στην Καισαριανή, την 1η Μάη του ´44, όλους τους αλύγιστους της ταξικής πάλης, τους ήρωες της εργατικής τάξης που έδωσαν και τη ζωή τους για τα δικαιώματα της τάξης τους, την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. [περισσότερα...]
 
NEWSLETTER
© 2017 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved