30 Απριλίου 2017 Επικοινωνία
16/02/2017

Επιστολή Βαγγέλη Σιγάλα στον Δήμαρχο Θήρας

Επιστολή Βαγγέλη Σιγάλα στον Δήμαρχο Θήρας
Κύριε,
               Μετά την καλοκαιρινή μας παρέμβαση για τη μη εφαρμογή των εγκεκριμένων δρομολογίων από την ΚΤΕΛ ΘΗΡΑΣ ΑΕ και παρά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες  μας , μέχρι σήμερα δεν έχει ληφθεί κανένα ουσιαστικό μέτρο  που να βελτιώνει την κατάσταση  αλλά και να απονέμει ευθύνες.
Σήμερα , στα μέσα της χειμερινής περιόδου η αυθαίρετη αυτή τακτική συνεχίζεται. Εδώ πλέον πρέπει να τοποθετηθείτε στο ερώτημα , υπάρχει  δρομολόγιο που να συνδέει το λιμάνι  του Αθηνιού με την Περίσσα και το λιμάνι  Αθηνιού  με το Καμάρι ?
΄Εχει υπάρξει συνεννόηση μεταξύ Δήμου και της ΚΤΕΛ ΘΗΡΑΣ ΑΕ για την κατάργησή τους και για το λόγο αυτό δεν εκτελούνται?
Το ίδιο ερώτημα έχει τεθεί από την παράταξή μας στην Περιφερειακή Διοίκηση Νοτ. Αιγαίου.
Απαντήστε.  Έχετε υποχρέωση. Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτός ο εμπαιγμός.
Αναμένω  απάντησή σας και είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.-
 
                                                                                ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΓΑΛΑΣ
                                                             Περιφ/κός  Σύμβουλος της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
28/04/2017
 
28/04/2017
 
Π.Α.Μ.Ε ”Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση – πολέμους - προσφυγιά”Σήμερα, τιμάμε την Εργατική Πρωτομαγιά, τους νεκρούς εργάτες του Σικάγο το 1886, τους καπνεργάτες του ´36 στη Θεσσαλονίκη, τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές στην Καισαριανή, την 1η Μάη του ´44, όλους τους αλύγιστους της ταξικής πάλης, τους ήρωες της εργατικής τάξης που έδωσαν και τη ζωή τους για τα δικαιώματα της τάξης τους, την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. [περισσότερα...]
 
NEWSLETTER
© 2017 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved