30 Απριλίου 2017 Επικοινωνία
14/02/2017

Τοκετοί στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας

Τοκετοί στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας
Τα ξημερώματα της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου, προσήλθαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν. Θήρας με διαφορά 10 λεπτών δυο επίτοκες με συμπτώματα τοκετού σε εξέλιξη.
 
Σε ετοιμότητα οι τρεις γυναικολόγοι, το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, με την αίθουσα χειρουργείου σε αναμονή για κάθε ενδεχόμενο και τη χειρουργική ομάδα έτοιμη να επέμβει αν χρειαστεί, οι δυο αίθουσες Μαιευτηρίου λειτούργησαν για πρώτη φορά ταυτόχρονα και τα περιστατικά αντιμετωπίστηκαν με πλήρη επιτυχία.
 
Τα δυο νεογνά ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι και οι ευτυχισμένες μητέρες, καθώς επίσης και το νεογνό που γεννήθηκε ξημερώματα Σαββάτου, χαίρουν άκρας υγείας και νοσηλεύονται στο χειρουργικό τομέα του Νοσοκομείου μας. 

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Γ.Ν. Θήρας
28/04/2017
 
28/04/2017
 
Π.Α.Μ.Ε ”Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση – πολέμους - προσφυγιά”Σήμερα, τιμάμε την Εργατική Πρωτομαγιά, τους νεκρούς εργάτες του Σικάγο το 1886, τους καπνεργάτες του ´36 στη Θεσσαλονίκη, τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές στην Καισαριανή, την 1η Μάη του ´44, όλους τους αλύγιστους της ταξικής πάλης, τους ήρωες της εργατικής τάξης που έδωσαν και τη ζωή τους για τα δικαιώματα της τάξης τους, την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. [περισσότερα...]
 
NEWSLETTER
© 2017 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved