30 Απριλίου 2017 Επικοινωνία
11/01/2017

Η κοπή της πίτας του Συλλόγου Ακρωτηριανών

Η κοπή της πίτας του Συλλόγου  Ακρωτηριανών

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ακρωτηριανών Θήρας σας προσκαλούν την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας στο Πολιτιστικό κέντρο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ»(Μικράς Ασίας 24 & Παπαναστασίου, Κερατσίνι – Ταμπούρια, 18756)  στις 11.30 π.μ.
Σας περιμένουμε όλους  ,μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας  αλλά και εσάς που αγαπάτε το νησί μας και την παράδοση του , να σμίξουμε  και να καλωσορίσουμε το νέο έτος, ακούγοντας τα παραδοσιακά κάλαντα του Ακρωτηρίου, να κεραστούμε βασιλόπιτα και εδέσματα αλλά και να καμαρώσουμε τα χορευτικά τμήματα μας  υπό τους ήχους του Αντώνη Πρέκα στο βιολί και του Κυριάκου Πρέκα (Φαρισαίοι) στο λαούτο.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς η οποία δίνει τη δυνατότητα σε 13 τυχερούς να ταξιδέψουν σε Σαντορίνη-Σχοινούσα- Βραχάτι Κορινθίας μέσα στο 2017 μαζί με την παρέα τους για 2 , 3 ή 7 ημέρες. Προς ενημέρωση σας υπάρχουν ακόμα λαχνοί, τους οποίους θα μπορείτε να προμηθευτείτε κ εκείνη την μέρα, πριν την κλήρωση.

Σας περιμένουμε!

28/04/2017
 
28/04/2017
 
Π.Α.Μ.Ε ”Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση – πολέμους - προσφυγιά”Σήμερα, τιμάμε την Εργατική Πρωτομαγιά, τους νεκρούς εργάτες του Σικάγο το 1886, τους καπνεργάτες του ´36 στη Θεσσαλονίκη, τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές στην Καισαριανή, την 1η Μάη του ´44, όλους τους αλύγιστους της ταξικής πάλης, τους ήρωες της εργατικής τάξης που έδωσαν και τη ζωή τους για τα δικαιώματα της τάξης τους, την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. [περισσότερα...]
 
NEWSLETTER
© 2017 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved