30 Απριλίου 2017 Επικοινωνία
10/01/2017

Συνάντηση Δήμαρχου Θήρας με τον Υπουργό Υποδομών

Συνάντηση Δήμαρχου Θήρας με τον Υπουργό Υποδομών
Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών κ. Σπίρτζη είχε ο Δήμαρχος Θήρας.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν όπως ο ίδιος αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook η χρηματοδότηση της ανακατασκευής του Αθηνιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Οι συναντήσεις με τον Υπουργό Υποδομών κο Σπίρτζη για τη χρηματοδότηση της ανακατασκευής του λιμανιού στον Αθηνιό συνεχίζονται και πολύ σύντομα περιμένουμε αποτελέσματα. Στη συνάντηση παραβρέθηκε επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κος Ηλίας Πελέκης και ο μελετητής του έργου κος Νίκος Φλώριος και εκτός της χρηματοδότησης για το λιμάνι συζητήθηκαν και άλλα έργα υποδομών.
28/04/2017
 
28/04/2017
 
Π.Α.Μ.Ε ”Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση – πολέμους - προσφυγιά”Σήμερα, τιμάμε την Εργατική Πρωτομαγιά, τους νεκρούς εργάτες του Σικάγο το 1886, τους καπνεργάτες του ´36 στη Θεσσαλονίκη, τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές στην Καισαριανή, την 1η Μάη του ´44, όλους τους αλύγιστους της ταξικής πάλης, τους ήρωες της εργατικής τάξης που έδωσαν και τη ζωή τους για τα δικαιώματα της τάξης τους, την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. [περισσότερα...]
 
NEWSLETTER
© 2017 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved