ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ Καθημερινή Ηλεκτρονική εφημερίδα για την Σαντορίνη ****   Αρχισυντάκτης :   Παναγιώτης Μυτιληναίος * ****Φηρά Σαντορίνης 84700 **** Τηλέφωνα 22860 25150 – 22860 25221   6983649091 ****                                                      email     enthira@otenet.gr *****Υπεύθυνος για τον νόμο : Παναγιώτης Μυτιληναιος**** Υπέυθυνη διαφημιστικού τμήματος Αντωνία Μυτιληναίου   τηλέφωνο για διαφημίσεις 6983649091      
 

xondosgif.gif 
Αρχική
Η ταυτότητα μας
Τοπικές ειδήσεις
Το δικό σας άρθρο
Κοσμικά
Πολιτιστικά
Αθλητικά
Επικοινωνία
Αναζήτηση
Είσοδος Μέλους
Σχόλια Επισκεπτών
- - - - - - -
erthtv & Santorini
Ραδιοφωνικά
Χρήσιμες Πληροφορίες




 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Μέλη: 578
Νέα: 2683
Σύνδεσμοι: 5
Επισκέπτες: 1475288
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΜΕΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ
medas
depotath
depotah
LEMBOYXOI
agdimitrios
fousteris
sinolakis

 
Αρχική arrow Τοπικές ειδήσεις arrow Σύγκλιση απόψεων για την άρση του cabotage
ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
                                    Θολό το προεκλογικό σκηνικό 

erotimatiko.jpgΕγγυήσεις και στηρίξεις από συμπολίτες μας επιδιώκει με συνεχής επαφές  ο Δήμαρχος Θήρας πριν προχωρήσει στην αναγγελία της υποψηφιότητάς του. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε σήμερα ο Δήμαρχος μας δήλωσε ότι δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε σχετική ανακοίνωση την Δευτέρα. Από την πλευρά του ο κ. Αναστάσιος Ν.Ζώρζος και οι συνεργάτες του περιμένουν να μάθουν ποιος θα είναι ο αντίπαλός τους, ενώ η προσπάθεια για συγκρότηση ψηφοδελτίου από το ΚΚΕ φαίνεται ότι συναντά δυσκολίες. Τελευταία εν τω μεταξύ ακούγεται όλο και πιο έντονα το όνομα του πρώην Νομάρχη κ. Ασιμή ενώ οι επαγγελματίες του νησιού που συγκεντρώθηκαν πριν από λίγες μέρες και συζήτησαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στις εκλογές δεν έχουν ακόμα αποφασίσει για την στάση τους.
 
 
  
Σύγκλιση απόψεων για την άρση του cabotage PDF Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Administrator   
28.07.10

cruise boat.jpgΟ ΗΑΤΤΑ εκφράζει την ικανοποίησή του για τη σημερινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, στην οποία ο Σύνδεσμος, διά του Προέδρου του, συμμετείχε μαζί με αρκετούς άλλους φορείς, και όπου έγινε μία γόνιμη συζήτηση σχετικά με το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας «Εκτέλεση πλόων από πλοία με σημαία τρίτων χωρών με αφετηρία ελληνικό λιμένα».

Από τη συζήτηση έγινε φανερό ότι υπάρχει σύγκλιση απόψεων και ότι έχουν γίνει γενικότερα κατανοητοί οι προβληματισμοί και οι προτάσεις μας όσον αφορά τα θέματα που σχετίζονται με το σχέδιο νόμου για την άρση του cabotage στη χώρα μας, είμαστε δε αισιόδοξοι ότι τα πράγματα θα προχωρήσουν με ταχείς ρυθμούς και προς μια ικανοποιητική νομοθετική ρύθμιση του θέματος.


Προσθέστε το στα αγαπημένα σας (3) | Προβολές: 101 | E-mail

Σχολιάστε αυτό το άρθρο
RSS comments

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ κάντε login ή εγγραφείτε.

Τελευταία ανανέωση ( 28.07.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >


^
^


Τελευταίες Ειδήσεις
Δημοφιλή Άρθρα

 
papergifa.gif 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Διαφημιστικό τμήμα τηλ. 6983649091
 

Είστε υπέρ της πεζοδρόμησης του Κέντρου των Φηρών;
  ©  Νέα Σαντορίνης - Santorini News 2008