Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στο Final Four οι παίδες και οι κορασίδες της Α.Ε. Σαντορίνης


Έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα Final 4 της Ε.Σ.Κ.Κ. 2017-2018 επέστρεψαν και τα δύο τμήματα της ομάδας της Α.Ε. Σαντορίνης από τη Νάξο!
 
Διαβάστε το δελτίο τύπου της ομάδας μέσα από την ιστοσελίδα της :
 
 
 
Στις τελευταίες, εκτός έδρας, αναμετρήσεις τους για τη φετινή αγωνιστική περίοδο αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα τμήματα του Α.Π.Α.Σ. Τα Φανάρια.
 
Το βράδυ του Σαββάτου 17/2, στον αγώνα που θα καθόριζε οριστικά την πρωτιά του Β΄ Ομίλου, το παιδικό μας τμήμα δεν κατάφερε να ανατρέψει τη σειρά της κατάταξης. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά όμως στο δεύτερο δεκάλεπτο τα Φανάρια υπερτερώντας στις μάχες κάτω από το καλάθι κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ. Μετά το ημίχρονο οι αθλητές μας έλεγξαν το ρυθμό του παιχνιδιού και παίζοντας με συγκέντρωση, μείωσαν τη διαφορά στους 8 πόντους αλλά στην τελευταία περίοδο ο έλεγχος χάθηκε και οδηγήθηκαν σε ήττα. Απομένει ένας αγώνας, εντός έδρας, με τον Πανναξιακό ΑΟΝ για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στο φετινό Πρωτάθλημα.
 
Το φύλλο αγώνα:
 
Ε.Σ.Κ.Κ. Παίδων Β΄όμιλος
Α.Π.Α.Σ. Τα Φανάρια – Α.Ε. Σαντορίνης 77-53
Δεκάλεπτα:20-16, 19-8, 14-21, 24-8
Διαιτητές: Ποιμενίδης Δ., Γαβαλάς Εμ.
Α.Π.Α.Σ. Τα Φανάρια (Μάμμος Θ.): Σοφοκίτης Α.Π.2, Σιδέρης Ν.Π.2, Τελόπουλος Δ., Τριαντάφυλλος Α.3, Βασιλάκης Εμ.6, Σειντίνι  Γ.8, Βασιλάκης Γ., Ναυπλιώτης Ν.Ζ. 16, Τσακωνιάτης Ι., Μαργαρίτης Δ.Μ., 22, Μαθιάσος Κ. 17, Χίλα Τ..
Α.Ε. Σαντορίνης (Πεταλωτής Χ.): Διαμαντής Α.,  Βλαβιανός Ν.10, Κοκιόπουλος Σ.2, Πελεκάνος Ι.9 , Νασούλας Φ.12, Παγώνης Α., Καβαλλάρης Κ.10, Λάζρι Ν., Παπαδόπουλος  Α.8, Κοκιόπουλος Γ., Παπαδάς Γ.Κ.2, Δελλαμάνης Α..
 
 
Το πρωί της Κυριακής 18/2 οι Κορασίδες μας αποφασισμένες να σφραγίσουν οριστικά τη συμμετοχή τους στο φετινό Final 4, πήραν νωρίς το προβάδισμα και το διατήρησαν έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Δεν πτοήθηκαν από το ξέσπασμα των Φαναριών, που προηγήθηκαν στο τρίτο δεκάλεπτο και  στην τελευταία περίοδο αγωνίστηκαν με θέληση και επιμονή πετυχαίνοντας τον στόχο τους. Στον εντός έδρα αγώνα με τον Α.Ο. Πάρου, που απομένει, οι κορασίδες μας θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση του Β΄Ομίλου.
 
Το φύλλο αγώνα:
 
Ε.Σ.Κ.Κ. Κορασίδων  Β΄ όμιλος
Α.Π.Α.Σ. Τα Φανάρια – Α.Ε. Σαντορίνης 47 -51
Δεκάλεπτα: 6-10, 12-12, 16-9, 13-20
Διαιτητές: Ποιμενίδης Δ., Γαβαλάς Εμ.
Α.Π.Α.Σ. Τα Φανάρια ( Τριανταφύλλου Σ. (αρχηγός)): Μιχελοπούλου, Μαργαρίτη 9, Μαθιάσου, Τριανταφύλλου Σ. 24, Πιέτρι 6, Χουζούρη Σ. 6, Μουστάκη, Μαράκη 2, Αμοργινού, Συρίγου, Κουφοπούλου, Χουζούρη Κ..
 Α.Ε. Σαντορίνης (Χατζηαυγουστίδης Π.): Βαρβαρήγου Α., Τσολακίδου Α., Παντζιαρίδη Ευθ., Χάλαρη Α.17, Φουστέρη Δ.,  Παπαϊωάννου Φ.19, Σκαπινάκη Ν.5, Γούσια Κ.4, Αργυρού Μ., Σελάμι Τζ.4, Ξαγοράρη Α.2, Τσαβδαρίδου Θ.
 
Τις αποστολές των τμημάτων μας συνόδευσαν οι προπονητές Κώστας Αξιώτης, Χάρης Πεταλωτής και Παναγιώτης Χατζηαυγουστίδης, η Ειδική Γραμματέας της ΑΕΣ κα Αγγελική Γεωργαντοπούλου, o ΄Εφορος  του Παιδικού Τμήματος κ. Νίκος Βλαβιανός και ο Έφορος του Τμήματος των κορασίδων κ. Άρης Αντιμισάρης.
Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών μας και τους καλούς φίλους της Α.Ε.Σ. που βρέθηκαν κοντά στην αποστολή μας, παρακολούθησαν τους αγώνες και υποστήριξαν τις προσπάθειες των αθλητών μας!
 
Ευχαριστούμε θερμά την Blue Star Ferries και την NST Travel που φρόντισαν για τη μετακίνηση των αποστολών μας!
 
Ευχαριστούμε θερμά την κα Αικατερίνη Παγώνη και το Εστιατόριο “Κατίνα” στο Αμμούδι, που βρίσκονται δίπλα μας και αυτή τη χρονιά υποστηρίζοντας τις προσπάθειες των αθλητών μας!
Το ΔΣ της ΑΕΣ συγχαίρει τις αθλήτριες, τους αθλητές μας και τους προπονητές τους για την εξαιρετική παρουσία στα Πρωταθλήματα της Ε.Σ.Κ.Κ. και τους εύχεται καλή επιτυχία στα φετινά Final 4!
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
 
atacon
106,4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία του α’ αγώνα των πλέι οφ, εκφράζει η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας
Ματσάρα τριών παρατάσεων και… έρχονται πλέι οφ στη «Dappos Basketball League»
Στη Βούλα ξεκινάει σήμερα ο Α.Ο. Θήρας τη μάχη της πρόκρισης στα ημιτελικά της Volleyleague γυναικών
Μία νίκη και μία ήττα για τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρας στη Νάξο
Την 4η θέση με συνολικά 44 βαθμούς στην κανονική διάρκεια της Volleyleague γυναικών κατέλαβε ο Α.Ο. Θήρας
Η Στέλλα Χριστοδούλου βραβεύτηκε από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό
Με το εκτός έδρας ντέρμπι αυτή την ώρα στου Ρέντη ολοκληρώνεται για τον Α.Ο. Θήρας η κανονική διάρκεια της Volleyleague γυναικών
Με μια επιβλητική εμφάνιση και το εμφατικό 3-0 επί της ΑΕΚ, ο Α.Ο. Θήρας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Σαντορίνη
“Σφραγίζουν” αρκετές θέσεις στην προτελευταία… στροφή της “Dappos Basketball League”
Έτοιμος ο Α.Ο. Θήρας για το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος στο νησί, έναντι της ΑΕΚ
Τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, Τάσο Μπακασέτα ευχαριστεί ο αναπλ. Υπ. Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης
«Κορυφή» χωρίς κόπο για Ballerz, άλμα πλέι οφ για 98ers, σημαντικές νίκες για Wolves και Nuggets!
Την Α.Ε.Κ. αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο 16 Μαρτίου στις 19.00 στην έδρα του ο Α.Ο. Θήρας
3 νίκες και μία ήττα για τις νεαρές αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας 
Τελικός…Νο1 για τους Ballerz και ο νυν υπέρ πάντων αγών για 98ers και KaMinSoon
Hondos_KE
apolimantiki
ΔΕΥΑΘ 29/6
Volcano TV
© 2024 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved.