17 Ιουλίου 2018 Επικοινωνία
17/09/2017

Ευχαριστήριο ΑΟ ΘΗΡΑΣ στο AROMA AVLIS και το SPICY BITES CATERING,

Ευχαριστήριο ΑΟ ΘΗΡΑΣ στο AROMA AVLIS και το SPICY BITES CATERING,
Κατά τη διάρκεια προετοιμασίας της ομάδας, το AROMA AVLIS και το SPICY BITES CATERING, φροντίζουν με αγάπη και φέτος για τη διατροφή των παικτριών προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες  και μάλιστα με προσοχή στις ιδιαιτερότητες της διατροφής που απαιτείται για τις αθλήτριές μας. 
Επιθυμούμε για μια ακόμα φορά να τονίσουμε ότι χωρίς τη βοήθεια πολλών επιχειρήσεων η προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τις παίκτριες, δεν θα είχε το αποτέλεσμα που απολαμβάνουμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια που βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις της Α1 κατηγορίας γυναικών στο βόλλευ. 
Πέρα από την πολύτιμη παροχή υπηρεσιών, είναι σημαντικό για μας ότι νοιώθουμε οικογένειά μας όλους όσοι συμβάλλουν στην προσπάθεια της ομάδας.  
Για μια ακόμα χρονιά στο εστιατόριο AROMA AVLIS μας υποδέχτηκε ο διευθυντής κ. Βαγγέλης Μπελτζενίτης, ενώ ο ιδιοκτήτης κ. Αρτέμης Καραμολέγκος με χαρά μας ξενάγησε στον εκπληκτικό χώρο του οινοποιείου «ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ». Η πρώτη για φέτος επίσκεψη συνοδεύτηκε και από ένα μπουκάλι κρασί από τις μοναδικές ποικιλίες του Σαντορινιού οινοποιείου.

 
Φωτογραφία του Panagiotis Mitilineos.

Φωτογραφία του Panagiotis Mitilineos.

Φωτογραφία του Panagiotis Mitilineos.
 
NEWSLETTER
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
ΦΗΡΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 84700
ΤΗΛ: 22860 24500 & 25221
SKYPE: neasantorinis
EMAIL: [email protected]
Διαφημιστικό - Αγγελίες: [email protected]
© 2018 Ιδιοκτησία: VOLCANO VIEW AE. All rights reserved